ufuk_abay mat:60 (işlem hatası yüzünden 5 i kaçırdım :,( :yikes: beden :90 2.sınaw :cool: tr:70 ; haketmiştim(çalışmamıştım) :icon_cry: sosyal:75 ingilizce:65 :( bunlar.....
cracks tüh yaaa bööle bişe olurmu 0 beklediğim kimyadan 59 aldım 0 beklediğim fiziğin 1. yazılısından 50 60 beklediğim 2. yazılısından 36 aldım... :(
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra beyler pazar gunu ara karne veriliyor 5 zayıf naapçam ya bi de gs fb maçı vr offff Bnde de 5 tane kırık var biz karne aldık annem we babam gördü artık hiç korkum yok :) Artık çalışıcam bundan sonra... :type:
ForzAslan Ben bir Matematikten bir aldım mahvettiler burada beni,keşke benim annem babamda öyle kızmasa :)
blueeda lise son tm bölümü:( edebiyat-68 (of off!) mat-birincisi 67,ikincisi 67 :) geometri-39(napcam bilmem) edebi metinler-85 dilbilgisi-92 kompozisyon-70 g.k.y-95 inkilap tarihi-birincisi 72,ikincisi 80
Spocket (and. lise 2) matematik: 35 kimya: 37, 55 kimya uyg: 30 fizik: 55, 55 fizik uyg: 40 Sınıfta kalmam işallah :)
*{Bå®ô$_1905}* Of ya yine yazılılar başlıo yakında... Perşembe Matematik we Ingilizce war daha sora 6 sınaw war 4 günde yandık yne ya :(
Rumenige Bizim haftanın her günü sınav(abartmadan söylüyorum)bıktık ya!öss ye mi çalışacaz sınavlara mı!:( :whoa:
ForzAslan Biyoloji ve Sağlık bugün belli oldu.İnanamıyorum,ikisinden de 100 aldım.Bayılıyorum yaw şu Biyolojiye...
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: ForzAslan Biyoloji ve Sağlık bugün belli oldu.İnanamıyorum,ikisinden de 100 aldım.Bayılıyorum yaw şu Biyolojiye... Yuh ya 100 mü aldın? Ben Sağlık'tan 60 alsam sewinirim sen 100 almışın maşallah walla :D Biz dün Matematik we Ingilizce , bugün de Fransızca sınawları olduk... Matematik kötü , dier iki sınawım ei geçti...
ForzAslan İşte abi bende inanamadım duyunca :D Özellikle Biyoloji'ye... Biz de ne çekiyorsak gerzek Matematikçi yüzünden çekiyoruz. Yahu 1notum :( Gerzek karı okula gelmiyor doğru dürüst. Yazılı tarihi söylemeye,yazılı yapmaya ve sonuçları okumak (onun için en mutlu an) için geliyor...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Muhahaha ya olamaz böle bisi Matematik'ten 11 almisim... :icon_cry: aynen bende 0 aldım :,(
blueeda benim mat. 67-67:) yarın geo. yazılım var herzamanki gibi defter açmadım şimdi çalışmaya gidicem boşa biliorum ama enazından 50 alsam geçmeme yeter..:( yoksa tşk alamıcam :icon_cry:
*{Bå®ô$_1905}* Ilk Edebiyat sınawından 65 almıştım , Salı 2.'sini olmuştuk adam Perşembe okudu... 70 almışım...
tifosie ingilizce 2. yazılı 75 writing bölümünün arkasını yapmayı unutmasaydım şu an 85 almış olucaktım... :(