TheMouzy ödüm b....ma karıştı abicim yapmayın biz güzel güzel dıkladık farkı bulalım diye bi herif aniden çıktı ben uçtum hawaya hemen gözümü kapıdım ve hemen alt+f4 yaptım
mirдňdд abi buna yaw kalpten gidiyordum wallaa tam resme bakarken haaaaaaaa diye bağırınca ne yalan söyleyim korktum korkmadım diyen yalan söylüyor abi
CrossOver abi ben açılmasını beklerken bişi okuoudum başka bi sayfa açıktı resmi göremeden adam bağırmaya baaşladı olm böyle şeyler yapmayın yahu :yikes:
TheMouzy biraz daha varmı elinde böyle şeylerden biraz daha ürkelim bende şakadepğil sade foto olan sitenin linkini veriyom www.vahset.arsivi.com (reklam değil) girin görün (forumdakilerin %90 biliyodur bu siteyi)
foreverkg olm silent hill ne ki a.q. zıçtım la zıııçtım leş gibin koktu etraf insan içine çıkamas oldum saçlarımın yarısı beyasladı:D
merty_fb dün gece 2.30 civarlarında uykuluyum başka bi sitede bi bakıyım güzel bi flash oyunu galiba dedim keşke bakmaz olaydım :confused: :yikes: :,( :eek: oldum valla aynı anda
ta1fun ehuheuh herkes tırsmış yaw bn ilk baktıımda az daaa korkudan camdan atliicaktım(not bizm ew 9. kat):)
CombocuTR Valla ses bayağı açıktı...Ekrana doğru yaklaştım ayrıntıları bulmak için...Ama varya bi çıktı götüm attı ohaaaaa :yikes:Bende bunu ingiliz bir arkadaşa yolladım yanında kardeşi varmış izlerken kendi korkmuş kardeşi ise ağlamış puapuapuapuaupapuapu :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: