blind guardian ewet bencede haftaya cumartesi olsun önceden kesinleştiririz hem işi hem de kaç para bilmem ne daha kesin olur
cracks ozaman ne yapalım haftaya kaldı.veya onursuz yapcaz.ama ben haftaya yapalım diyorum.onursuz zevki olmaz.(sen nereye gidiyon onur)
blind guardian beyler o zaman onuru bekleyelim 2 hafta sonra yapalım zaten adam sıkıntısı çekiyoruz onur antalya'dan gelsin hem hafta içi bi gün yaparız daha boş olur orası da hem ama tabi bu benim fikrim sizce nasıl olsun?
Burakreis Ben gelebilirsem gelirim yaş 15 ve nerede? (Aceleden tüm yazılanları okumadım özür dilerim.)
blind guardian mecidiyeköy'de sporland die bi yer warmış nbadelisi sööledi büyük ihtimalle orda kapalı salonmuş 50 milyona yapmaya çalışırım dedi nbadelisi
cracks ewet mecidiyeköyde sporland var orda yapcaz.ordaki çalışanlara sorsanız söleller.profilonnun ordaki çalışanlardan birine srsanız sölereler tabi
louis_saHa bende geliyimmi? ;) ama biraz izbandut gibiyim siz ilk önce fotoğraflarınız topicinden resmime bakın ondan sonra karar verin:D:D