Bence italya ispanya filan okadar zor ligler değil Seri A ya birtde şu açıdan bakıyorum ben yabancı oyuncu sınırlaması yok istediğini doldur takıma ben pek zorlanmıyorum belkide benim sürekli kullandığım taktikler bu şigde işe yarıyor.En kolayını bilmem ama bence en zor lig ingiltere ligi diğer liglerde en geç 2. yılımdan itibaren bütün kupalara ambargo koyardım hiçbir sorunum olmazdı oyuncularlada ama ingiltere liginde ise yedek oyuncularımın hepsi oynamak istiyo ve kısa süre sonra gitmek istiyorlar veya transfer ettiklerimin yarısı uyum sorunu yaşıyor gerçi bu sorun 1 sene sonra çözülüyor ama oyuncuların önünde yeşil yuvarlak görmek pek hoşuma gitmiyor :) .Birde işin transfer olayı var gelecek vaadeden oyuncular buluyorum AB üyesi olmayan ülkelerden ama transfer edemiyorum.Takımı bir türlü oturtamadım 3 sezondur oyuncuların özellikleri filan çok iyi ama olmuyor işte ligin dibindeki adam gelip benden kritik maçlarda puan alıp gidiyor :).
Son olarak şu tespitimi yazayım ligi 3. bitirdiğim sezon cl kupasını aldım karşıma çıkan üst düzey takımları eze eze aldım kupayı bunlaın içinde o sezon şampiyon olan tothenam (yanlış yazdım sanırım :)) ama ertesi hafta ligdeki maçta adamlar bana şov yaptı bunun gibi olaylar bir kaç defa daha oldu Avrupada adamı eziyorum ligde geliyo alıyo maçı gidiyor anlamadım bir türlü
Bu yazdıklarımdan sakın şikayet ettiğimi anlamayın aksine çok zevk alıyorum bazen kafayı yiyorum ama tavsiye ederim ingiltere ligini .
Oynadığım takım Aston Villa