fegabj ARKADAŞLAR OYNADIĞINIZ EN KOLAY LİG SİZCE HANGİSİ BU KONUYU BİR KEZ DAHA AÇMAK LAZIM BENCE ZORDAN KOLAYA DOĞRU SIRALARMISINIZ :confused:
fegabj Orjinal Mesajı Yazan: Aricci bence liglerin hic biri kolay veya zor digil...dahas doğrusu öyle birsey diyemessin... ÖYLE DİYORSUN AMA AYNI OYUNCULAR DAN KURULU BİR TAKIM TÜRKİYEDE YAPTIĞI İŞİ İNGİLTERE DE YAPABİLİRMİ ÖRNEK:GAZİANTEPSPOR ŞAMPİYONLAR LİGİNDE TÜRKİYEDE VEYA SAMSUN AYNI ŞEYİ İNGİLTEREDE YAPABİLİRMİ
Aricci Orjinal Mesajı Yazan: fegabj ÖYLE DİYORSUN AMA AYNI OYUNCULAR DAN KURULU BİR TAKIM TÜRKİYEDE YAPTIĞI İŞİ İNGİLTERE DE YAPABİLİRMİ ÖRNEK:GAZİANTEPSPOR ŞAMPİYONLAR LİGİNDE TÜRKİYEDE VEYA SAMSUN AYNI ŞEYİ İNGİLTEREDE YAPABİLİRMİ Şimdi sen getirdin konuyu oyundaki liglerin kolaylığından veya zorluğundan gerçek hayattaki liglerdeki takımların KALİTESİNE! :D :cool:
KalkVeSavas Şimdi bir türkiye ligini ele alalım..şimdi bu lig leblebi gibi bir lig..hiç zorlanmıyorum. diğerleri daha zordur
SuperBamm valla Bence Brezilya ligi o takımlarda gol atmak adet. hiç defans yokh. :) zevkli oluyor oynayınca. ama serie a da herşey defans. çokh zevksizz.
[C]ane[X] Bence en kolay lig İskoç ligi! 2 takım war rangers ve celtic gerisi hikaye... En zor lig tabiki serie a !!
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: '[C aneBence en kolay lig İskoç ligi! 2 takım war rangers ve celtic gerisi hikaye... En zor lig tabiki serie a !! Bence en kolayı Norweç . Takımlar ikiye ayrılıo . Rosenborg vede ezdikleri ..
Dabulu necro nun dediği gibi bencede norveç bi rosenburg var bi değişiklik olsun diye açayım dedim 2. haftada kapadım
kamilovic Orjinal Mesajı Yazan: '[C aneBence en kolay lig İskoç ligi! 2 takım war rangers ve celtic gerisi hikaye... En zor lig tabiki serie a !! kesinlikle haklısın arkadaş en kolayı iskoçya
tottibattu he is the one seria a en zoru tabiki ,,,,, en kolayıda iskoçya..... celtic,rangers bunlarda ikiye ayrılıyo bence..
detonator139 cm 03/04 te serie a da hic oynamadım ama cm ye ilk cm4 le ve parma ile basladım ilk sene 6. ikinci sene 3. ucuncu ve dorduncu senelerde sampiyon oldum ama sanırım daha zorlasmıstır sonucta milanda kaka gibi bi adam var ve o zaman parmada adriano mutu ikilisi vardı bende tabi ustune nakata bonera matteo ferrari paolo cannavaro iyi takımmıs o zaman parma