bay_gizemli Orjinal Mesajı Yazan: Norton Avrupa kupasinda Besiktasin oynayacagi Final macina gitmek isterim hemde cokkk... desene bunu şeytan bile göremeyecek... :D
CaRMeLoAnTHoNy Orjinal Mesajı Yazan: NORTON Avrupa kupasinda Besiktasin oynayacagi Final macina gitmek isterim hemde cokkk... Sen sonsuza kadar yaşamanın sırrını bulmuşsun :D
CaRMeLoAnTHoNy Benim en az gitmek isteyeceğim yer herhalde şimdiden sonra burasıdır. :) Valla hiç bi b.k yok cidden bu Pelitköy'de geceleri :(
blind guardian ben en çok burkina faso'ya gitmek istiyorum walla nedenini sormayın bende bilmiyorum :D
Dabulu valla ben en çok ali samiyen e gitmek istiyom ama susurlukta olduğumdan bi türlü gidemiyom bakarsın yeni stad yapılınca gideriz
*{Bå®ô$_1905}* Ben Afrika'ya gidip ordakileri görmek istiyorum. O zaman anlarım ne kadar iyi bi yaşamım olduğunu.
CaRMeLoAnTHoNy Oraya yemeksiz gidersen aç kalırsın. Valla sefalet var , çok kötü. Unicef falan uğraşıyor herhalde. Inşallah 50.000 kişi kurtulur **en azından**.. Kaç kişi aç orda bilmiyorum ama..
*{Bå®ô$_1905}* Evet ya iyiki biz bu haldeyiz. Ama maalesef onlar bizim gibi değiller. Halimize yatıp kalkıp şükretmemiz lazım. Tam bi rakam söyleyemeyecem. Söylesem yalan olur.
T MAC 62 New Orleans (Söylememe gerek yoktur) Houston(Eski nickime bakın) Finlandiya(Kızlar) nBa DeLiSi İsveç'e git sen belki ingilizce çıkma teklif edebilirsin
T MAC 62 Orjinal Mesajı Yazan: italiaahmet napcan olm torinoda Arkadaş Del Piero hastası ve Juve delisidir.
CaRMeLoAnTHoNy Orjinal Mesajı Yazan: B-DAVE nBaDeLiSi İsveç'e git sen belki ingilizce çıkma teklif edebilirsin Zuhahaha , buna koptum işte :D