CaRMeLoAnTHoNy Millet hadi o zaman toplanalım 5-6 kişi paraları ortak verip Venedik'e gidelim gondollarda gezeriz :p :D Çok güzel olur..
*{Bå®ô$_1905}* Ben gelirim valla ama kız yoksa erkek erkeğe abaza gibi gondolların içinde acayip olur.. :) Hahaha bana komik geldi ;) Yanımıza Aydın'ı da alırız :D
SpEEd_dRiVeR abi dünyanın 7 harikasının olduğu yerlere gitmek isterdim..bide bol hatunlu yerlere...:D NOT= Bu mesajı diğer mesajlara bakmadan attım...
CaRMeLoAnTHoNy Of ya şimdi vodka olsa ne içerim. Geçende fanta ile karıştırarak içtim. Süperdi! Herhalde kanyak da süperdir......
CaRMeLoAnTHoNy Ben Stamford Bridge'ye gitmek istiyorum. Bu yıl Drogba-Paulo Ferreira-Tiago gibi adamlar(yeni transferler) ile eski iyi oyuncuları görmek istiyorum :)
*{Bå®ô$_1905}* Old Trafford-Stamford Bridge veya Highbury. Üçünden birine gitmek isterdim Ingiltere'de. Ispanya'da ise Nou Camp veya Santiago Barnebau tabi ki. Ya da Mestella :)
bay_gizemli abicim ben votka da isterim, vişne suyu da isterim, kanyak da isterim... üstüne bi tane de beyaz rus karısı düzerim... ooohhhh fıstık gibi... yaşamak dedikleri bu olsa gerek... :D