bilgin1987 abi bence montenegro, kapo ve diego daha iyi amc ler. yalnız benim bu 4 maç 18 gol olayında burnuma DIABLO kokusu geldi
beko Orjinal Mesajı Yazan: khanruler Alex'in alternatifi D'alessandro ve Diego olabilir bu üç isim muhteşem yuh ya bu kadar olur alex in alternatifi diego diosan bence sen cm filan oynama baba ..... diego oyunun en iyi oyuncusu olarak gösterilio sen diosun alex in alternatifi diego gerçekçi ol biraz
MFK-1 Ya mesela ben aldım alex i oynatamıyorum neden orta sahamda yer yok Cristiano Ronaldo,Ronaldinho,Joe Cole ve J.Gronkjear hepsi benim oyun stilimin oyuncusu ama ben mesela 4-4-2 offansive alex i koyacak yter bulamadım
MFK-1 Orjinal Mesajı Yazan: paladin bulamazsın tabii.. 3-5-2 yaparsan belki oynar Defansı bir eksiltmem demek benim sezon başına en az 50 gol yemem demek... Adamlar 4 kişi gol yiyorum bi de 3 e düşürsem orta sahayı geçen topu filelerle bütünleştirecek
detonator139 bu oyunda 3 lu defans oynamak imkansız belki nesta lucio ferdinand felan kurarsanız defansı
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: MFK-1 Ya mesela ben aldım alex i oynatamıyorum neden orta sahamda yer yok Cristiano Ronaldo,Ronaldinho,Joe Cole ve J.Gronkjear hepsi benim oyun stilimin oyuncusu ama ben mesela 4-4-2 offansive alex i koyacak yter bulamadım ne kadar katılırsınız bilmiyorum ama ben olsam ronaldinho yerine alex'i oynatırım.
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider ne kadar katılırsınız bilmiyorum ama ben olsam ronaldinho yerine alex'i oynatırım. %100 katılırım ...
Orçun İNCE ronaldinho form tutamıyor bi maç 2 gol attıp 10 la oynuo diğer mac sahada yok..... ama alex ve diego her mac en az 7 ile oynuyorlar...
MFK-1 O zamna hemen ronaldinho ile alex i yer değiştireyim ronaldinho yu kenar çekip alex i süreyim bence ikiside istikrarlı değil ikisini de uzun uzun oynatma fırsatım oldu ikiside çok iyi değilller... Mesela bi gronkjear kadar uzun süre form tutamıyolar...
chatlach orta sahada alex den verim almak için yanına thompson veya davids gibi mücadele eden bi oyuncu monte edince orta saha süper oluo
Zombie Oyunda ronaldinho okadarda iyi bir oyuncu değil Alex olsun Diego ribas olsun her türlü fark atar ronaldinhoya