Dabulu arkadaşlar bence cm de en iyi mc lerden biri fenerli alex garanti ilk 5 e girer hemde genç bende 4 maçta 18 gol attı kendim koyu bi gs liyim ama cm de feneri aldım ve alex 4 maçta 18 tane atınca ve süper asistlerde yapınca onun için bu konuyu açtın başka var mı alex gibi kaliteli ve genç mc ler bildiklerinizi yazarmısınız mesela alex in alternatifi olarak kimi kullanabilirim???????????
NecromanceR Alex , mc değil amc . Üstüne çok çokta süper iyi biri değil oyunda . En iyi amc , D'Alessandro dur bence ...
efshane oyunda alexin güzel olmadığı mı söylendi yoksa ben mi yanlış okudum. alex güzel değil se senin güzellik anlayışın benimkinden biraz değişik. eminim biçok kişiden de öyledir.
fegabj Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Alex , mc değil amc . Üstüne çok çokta süper iyi biri değil oyunda . En iyi amc , D'Alessandro dur bence ... D'Alessandro sakatlıktan kurtuluyomu ki top oynasın çok çıt kırıldı hem sen alex ile hiç oynamadın heralde bu arada söyleyim alex tam bir sol kanat oyuncusu amc de oynadığından çok daha iyi
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: efshane oyunda alexin güzel olmadığı mı söylendi yoksa ben mi yanlış okudum. alex güzel değil se senin güzellik anlayışın benimkinden biraz değişik. eminim biçok kişiden de öyledir. İyi değil demedim . Süper , worldclass değil . D'alessandro çıt kırıldım değil . Arada bir sakatlanır normal biri gibi . Ama oynadığı zaman tutulamaz ...
fegabj adamın ne gücü var ne dayanıklılığı çok çebuk yoruluyor yaşı genç ama ağır antreman programına gelemiyor ben amc de tomas rosicky den başkasını tanımam bi de yıldıray baştürk alexin de world class olduğunu sana ispatlarım fenerbahçede 4. yıl sonundayım alex world class geldikten bi sezon sonra world class oldu yine diyorum alessandro topu yatakta istirahat ederek oynar :D
dRaGaO ! ewt bence de aleX o kdr ii degiL ben bi kere wolfsburg olmustum orda d'alessandro supper oynamıstı.
Dabulu iyi de arkadaşlar bu d'alessandro hangi takımda? valla bugün biraz daha oynadım cm adam erciyes bi maçta 7 gol attı... beni fenerli sanmayın hani fenerliyimde alexi övüyorum demeyin yani zaten gs li olduğum avatardan belli
kamilovic Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu iyi de arkadaşlar bu d'alessandro hangi takımda? valla bugün biraz daha oynadım cm adam erciyes bi maçta 7 gol attı... beni fenerli sanmayın hani fenerliyimde alexi övüyorum demeyin yani zaten gs li olduğum avatardan belli wolfsburgda
Knight Rider Alex ilerleyen yıllarda World Class oluyor. Ve eğer iyi kullanılırsa mükemmel bir futbolcu!
fegabj arkadaşlar yeni bi sezon açtım adam ilk sezonda worldclass d!alessandro kötü futbolcu değil ama güçsüz bi adam
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: fegabj arkadaşlar yeni bi sezon açtım adam ilk sezonda worldclass d!alessandro kötü futbolcu değil ama güçsüz bi adam Arkadaşım , yorumları okudun . Senin antreman programında sorun war . Bende eleman Avrupa'nın en iyi AMC si ..
Reis o kullandığım taktikle her mc atar o golleri diablo işte belli adam solda ii iş yapar bide 4 maçta 18 gol atım diosan ne anlamı kaldı mantığın gerçekçiliğin ...
fegabj benim antreman progaramımda sorun falan yok alex world class değil demişsin alex worldclassın babası d'alessandroya da binnnnnnnnnn basar
Dabulu yuh be kardeşim ben konuyu açalı ne kadar olmuş siz hala cavap vermeye çalışıyorsunuz ben bile unutmuştum bu komuyu benim açtığımı.