*{Bå®ô$_1905}* Bnde bilgisayar war , PS yok.. Bilgisayarımdan gayet memnunum walla bi de PS alırsam ders yapcak zaman kalmaz...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Bnde bilgisayar war , PS yok.. Bilgisayarımdan gayet memnunum walla bi de PS alırsam ders yapcak zaman kalmaz... zaten derslea kötü
DOOMHAMMER1903 Orjinal Mesajı Yazan: cracks herzamöan pc.sora ps2 bu şekiled düşünüyorum önce bilgisayar sonra konsol bilgisayarda önce PC sonra Machitosh konsolda önce PS2 sonra X-Box PC de önce Intel sonra AMD
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra zaten derslea kötü Ewt , dersler de kötü zaten almazlar.. Zaten ben bilgisayardan memnunum , PS için de saolsun Siyahlabeyazlara gidiorum 2 haftada 1 falan :D
frankly Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Ewt , dersler de kötü zaten almazlar.. Zaten ben bilgisayardan memnunum , PS için de saolsun Siyahlabeyazlara gidiorum 2 haftada 1 falan :D aynen zaten ben wınnıng de başka biey oynamıyom
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra aynen zaten ben wınnıng de başka bişey oynamıyom Bn de Winning'i çok seviorum ve başka bişi oynamıorum.. Bilgisayarda da oynayabiliorum o oyunu , o yüzden PS-2'ye gerek duymuorum...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Bn de Winning'i çok seviorum ve başka bişi oynamıorum.. Bilgisayarda da oynayabiliorum o oyunu , o yüzden PS-2'ye gerek duymuorum... aynennn..........