-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: CimbomMan bilgisayarı upgrade en az 1000euro ps2 only 400milyon Ne yaptın sen yaa?Ben Şubat tatilinde yeni makina aldım 580$'a sen diosun upgrade 1000 euro , bu işlerden pek anlamıyorsun galiba? ;) Makinamda kötü değil yani...Ayrıca bay gizemli sen nerde kalmışsın , ne PS2 ye mouse takıldığını biliyorsun ne X-Box'ı biliyorsun biraz dolan bişeyler öğren. :p
bay_gizemli kesinlikle bilgisayar upgrade i derim ben.... dostlarım, bilgisayarınızı satıp bir jukebox satın alabilirsiniz... ayrıca ps2 si olanlar içindir bu sözüm... ;)
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: bay_gizemli kesinlikle bilgisayar upgrade i derim ben.... dostlarım, bilgisayarınızı satıp bir jukebox satın alabilirsiniz... ayrıca ps2 si olanlar içindir bu sözüm... ;) jukebox ne ya?
bay_gizemli mp3 player... ama normal mp3 player lar 128 mb, 256 mb çeşitleri varken jukebox 30 gb, 40 gb, 60 gb lık çeşitleri bulunuyor... ayrıca, usb flashdisk olarak da kullanılıyor... ;)
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: bay_gizemli mp3 player... ama normal mp3 player lar 128 mb, 256 mb çeşitleri varken jukebox 30 gb, 40 gb, 60 gb lık çeşitleri bulunuyor... ayrıca, usb flashdisk olarak da kullanılıyor... ;) valla yine de niye öyle dediğini anlayamadım. Niye PC'yi satıcaz ki yane.
bay_gizemli abicim dedin ya.. müzik dinlemek için filan kullanıyorum diye... al işte.. fıstık gibi... dinle sonuna kadar...
Ghulam Bodyguards Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra abi ben amd almıcam p4 alcam . şöle i845 midir nedir anakart p4 2.8 ghz ht işlemci 512 ddr ram Nedir bu p4 sevdası anlamadım gitti.Ne buluyorsun ''dobra dobra'' :p anlat bakalım. Pahalı die mi alcan
Ghulam Bodyguards Orjinal Mesajı Yazan: bay_gizemli :D :D zuaahaha... buna çok güldüm yaw... ayrıca gf ti fiatı hakkında bilgisi olan var mı?.. abi 140/150 dolar olması lazım ama piyasada çok zor bulunur,ancak bunu söyleyeyim.Çünkü bizim cafeye 30 tane aldık.Adam stoklarımız var diyodu 2 gün sonra bitmiş yani iyi araştırman lazım (reklam olmasın ama MAVİ DONANIM'DAN ALMIŞTIK SEN DE BAK)
Ghulam Bodyguards Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra tam olarak eylül demi çıkcak ps3? , YAKIN BİR ZAMANDA ÇIKACAĞI KESİN AMA
frankly abi ben bilgisayarı upgrade 2 ay önce yaptım valla bu konuyu bulmaya üşeniyodum onun iin şimdi yazıyorum p4 2.8 ghz 512 ddram 80 gb hardisk codegen 6058 bi de fx 5200 işte ps2 almadım valla iyide yaptım teşekkür ediyorum herkese
KiNG ya beyler bu neya herkes flood canavarı olmus.hele dobra dobra bir cümle yazıp yolluyosun arkadasım.mesaj editleme diye bisey varya.yapmayın gözünü seveyim.bu ne böyle.
frankly Orjinal Mesajı Yazan: ftiryaki03 ya beyler bu neya herkes flood canavarı olmus.hele dobra dobra bir cümle yazıp yolluyosun arkadasım.mesaj editleme diye bisey varya.yapmayın gözünü seveyim.bu ne böyle. ahkam kesmek sanamı düştüü... :mad:
KiNG sen daha ahkamı görmedin arkadasım.bu formun kurallarrı var öle kafana göre davranamazsın tamam mı?.aklını basına topla.SAna iyi niyetle uyarı yaptık kalkıpta saçma sapan konusma.
orkunbjk PS3'ün tanıtımı E3-2005'te. sanırım o oyun fuarı 2005 mayıs gibiydi. Xbox2, Ps3'den 6 ay önce çıkacak.
tipster bencede PC PS2 var ama keşke almasaydım diyorum bazen.bir suru zartı zurtu var yok mod chip yok memory kart bilmemne okadarda masraf yaptım.
darkknight kesinlik pc derim ben çünkü internete bağlanabileceğin ayrıca çooooook şey yapabileceğin bir şey pc ama playstation un faydasıda çok kolay kurulşması ve uyuymsuzluk yapmaması ah bu oyun bu sistemi kaldırmıo falan demezsin
gunduz84 Her zaman için tercihim ps dir 1 de vardı 2 de var 3 çıksın onuda alırım playstationda oynamak apayrı bişey :)