Zombie Ya ne uğraşıyorsunuzki ayarlayın bir halı saha maç yapın aranızda top oynamayı bilmeyen varmı yok halı sahada maç yapın işte daha ne olsun böyle böyle kaynaşırsınız
Burakreis Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Genç, korkma :) Kadıköy'de yemezler seni, Taksim'den tek otobüsle 20 dakka... Taksim'e gelebilen Kadıköy'ede rahat rahat gelebilir. Otobüsü nasıl bulcaz demeyin, eğer ben rahatça bulabildiysem sizde bulursunuz ;) (Otobüs Hattı: 120) Kormakla alakası yok dağın aşında olsaydın sende öyle derdin B.düzü dağın başı en az birbuçuk saatim yolda geçer belki daha fazla.
CaRMeLoAnTHoNy Orjinal Mesajı Yazan: Zombie Ya ne uğraşıyorsunuzki ayarlayın bir halı saha maç yapın aranızda top oynamayı bilmeyen varmı yok halı sahada maç yapın işte daha ne olsun böyle böyle kaynaşırsınız Aslında fena fikir değil.. 8'e 8 falan yapsak da çok kalabalık olur yelek falan giymek gerekir :) Bu arada bugün aşırı yağmur yağdı yerlerin kuruması biraz zaman alır , ayrıca yağmurlu havanın 1-2 gün daha sürmesi bekleniormuş.. Herkes 5 kağıt verse tamamdır işte ya yaparız :)
demon1c Orjinal Mesajı Yazan: CaRMeLoAnTHoNy Aslında fena fikir değil.. 8'e 8 falan yapsak da çok kalabalık olur yelek falan giymek gerekir :) Bu arada bugün aşırı yağmur yağdı yerlerin kuruması biraz zaman alır , ayrıca yağmurlu havanın 1-2 gün daha sürmesi bekleniormuş.. Herkes 5 kağıt verse tamamdır işte ya yaparız :) yoo E 5 te varan tesisleri war 8 kişi olur orası buyuk yedeğe fln gerek kalmaz
XII Orjinal Mesajı Yazan: demon1c yoo E 5 te varan tesisleri war 8 kişi olur orası buyuk yedeğe fln gerek kalmaz ii walla olabilir
XII ways beyler ben hergunkadıkıoy sahil yazıcıoğlu fln dolaşım yoq tinerci fln.. en azından okadr kişiye laf atamazlar.. bu ardaa halısaha da ii fikir...
hellraiser minibüs yolunda kozyatağında bora sürücü kursunun orada halı saha var güzeldir çünkü bizim yan sokak:)
CaRMeLoAnTHoNy Orjinal Mesajı Yazan: demon1c yoo E 5 te varan tesisleri war 8 kişi olur orası buyuk yedeğe fln gerek kalmaz Ben de zaten yedek demiyorum yelek diyorum :) Ya nerde yapılırsa yapılsın valla dün hava güzeldi , herhalde bundan sonra da bozmaz.. ( inşallah )
CaRMeLoAnTHoNy Perşembe gününe geldik hâlâ bişey belli değil nerede falan buluşulacağı? Hadi modlar bişi yapın da kararlaştırılsın artık kesin olarak son 2 gün yani hem kişi sayısı da belli olsun...
CaRMeLoAnTHoNy Ama yetkili birilerinin öncülük etmesi gerek yoksa kavga çıkabilir belli olmaz.. :) Hadi o zaman kararlaştıralım da nereye gideceksek gidelim , eğer gidilmeyecekse ona göre programımızı ayarlayalım hafta sonu için....
uabhgs31 arkadaslar oraya 25 yasindaki adam gelecek 13 yasindaki adam gelecek. hali saha amçi olacak is mi sizce?
CaRMeLoAnTHoNy Ya halı saha maçı işin şakasıydı tabi ki yapılmaz.. Gezilir tozulur valla Kadıköy'ü bilen birinin öncülüğünde.. ;)
uabhgs31 ayrica sizce bu bulusma olacak is mi belli ki ogranizasyon rezaleti olacak ya dünya kadar adam gelecek ya da kimse gelmeyecek. ama tabi iyi bi organizasyon olursa tebrik ederim yapani.
CaRMeLoAnTHoNy Valla ben arkadaşlar arasında iyi organizasyon yapan biri olarak tanınırım :) Kaç kişi gelecekse özel mesaj falan atsın da ayarlayalım , fiyasko olmasın derim kabul ederseniz tabi..
CaRMeLoAnTHoNy Evet arkadaşlar çok kısa bi süre kaldı artık organisyonun yapılması gerekli.. Biri yapacaksa yapsın yoksa ben ayarlamaya çalışıyım...
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: CaRMeLoAnTHoNy Ama yetkili birilerinin öncülük etmesi gerek yoksa kavga çıkabilir belli olmaz.. :) Hadi o zaman kararlaştıralım da nereye gideceksek gidelim , eğer gidilmeyecekse ona göre programımızı ayarlayalım hafta sonu için.... Mod gelse napcak seni banladım git mi diyecek kavga çıkartana. :p Yapacaksanız kendi aranızda yapın ama bence şaka falan değil yaşları birbirine yakın olanlar gelsin ve halı saha maçı yapın , 18-20 kişi Kadıköy'de dolaşmak biraz amelelik olur. ;)