Ghulam Bodyguards Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Ama o senın dusuncen baskasının dusuncelerıne de saygı duyman lazım.Ben mesela oyle arabalardan daha cok hoslanıyorum bole kucuk kucuk kaza yapınca cok hos oluyodu buyuk araba ıstesem nfs oynarım kı onu da oynuyorum.Ama secenek sunabılırler kucuk veya buyuk araba... Ben her türlü düşünceye saygılıyım kardeş ama adamlar 3d ile tuttu.Geriye bir daha hayatta dönmez.Zaten screeshotları falan sitelerde geziyor. Sadece gerçekleri söylüyorum :D
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: Ghulam Bodyguards Ben her türlü düşünceye saygılıyım kardeş ama adamlar 3d ile tuttu.Geriye bir daha hayatta dönmez.Zaten screeshotları falan sitelerde geziyor. Sadece gerçekleri söylüyorum :D Belkı alternatıf olarak koyarlar dedım ama artık pek sanmıyorum...
Ghulam Bodyguards Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Belkı alternatıf olarak koyarlar dedım ama artık pek sanmıyorum... Belki öyle bir patch çıkar dicem ama seni boşu boşuna ümitlendirmek istemem. Ama sana söz oyun yapımcısı olursam öyle üsten görünümlü 2d bir oyun yapcam
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: Ghulam Bodyguards Belki öyle bir patch çıkar dicem ama seni boşu boşuna ümitlendirmek istemem. Ama sana söz oyun yapımcısı olursam öyle üsten görünümlü 2d bir oyun yapcam oyun programlamaya başlayan herkes zaten 2d ile başlıyor ;) uzmanlaştıkça 3d ye geçiyor, tabii kalitesi malum ;)
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: Ghulam Bodyguards Belki öyle bir patch çıkar dicem ama seni boşu boşuna ümitlendirmek istemem. Ama sana söz oyun yapımcısı olursam öyle üsten görünümlü 2d bir oyun yapcam Tamam o zaman sımdıden basla sen calısmalara... :p
Ghulam Bodyguards Evet başlıyım il önce oyunun adını ne olsun: Bu arada ben dağıtımcı olurum gerisine karışmam (Korsanı engelleyeceğime and içerim )siz valvenin kovulan çalışanlarını mı getirirsiniz başka elemanmı bulursunuz oyun için orasını bilemem :rolleyes:
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: Ghulam Bodyguards Evet başlıyım il önce oyunun adını ne olsun: Bu arada ben dağıtımcı olurum gerisine karışmam (Korsanı engelleyeceğime and içerim )siz valvenin kovulan çalışanlarını mı getirirsiniz başka elemanmı bulursunuz oyun için orasını bilemem :rolleyes: Sen Turkıye'de korsanı engellersen bende Far Cry'dan daha yuksek goruntu kalıtesınde ve daha zevklı bır oyun yaparım. :p
blind guardian beyler bu arada san andreas bi şehir değil bi eyalet olacak oyunda 3 farklı şehir olacak we bu şehirlerin her biri vice city'nin 2 katı büyüklüğünde olcakmış. Kaynak:Level Dergisi (Reklam yoq)
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo DRIV3R gibi ozamn oynanış olarak benzio ama ondan çok daha detaylı we ondan çok daha büyük haritalarda oynancak
Ghulam Bodyguards Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Sen Turkıye'de korsanı engellersen bende Far Cry'dan daha yuksek goruntu kalıtesınde ve daha zevklı bır oyun yaparım. :p O dda bişey mi be Ben türkçe konuşmalı Far Cry yaparım :eek:
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: Ghulam Bodyguards O dda bişey mi be Ben türkçe konuşmalı Far Cry yaparım :eek: Ahahah sen bı mario yapta ondan sonra konusuruz Far Cry yapmayı. Bu arada San Andreas gercekten guzel olacaga benzıyor cunku o kadar buyuk olacaksa.Ama hala cıkıs tarıhınden bı haber yok dımı?
blind guardian san andreas play station 2'ye 2004 sonunda pc'ye de 2005 sonunda çıkacak. Yani bekliicez biraz ;)