kartal_omer Orjinal Mesajı Yazan: denizerus Şimdi ayakta kalamam dedim. Ulan benim cebin saatini kurdum 4:00'a çalmadı şerefsiz. İİzleyemedim gazteden öğrendim DETROİT 1-0 önde Gazetede nasıl çıkıyo maç sabah 6.40 da bitti..
*{Bå®ô$_1905}* Ula nası oldhu annamadım ya... Adamlar yendiler resmen , inanmıorm , imkânsız gibi bişi bu ama oldu... 4-2 Lakers diorm yne de
hellraiser lakersı bi daha kimse bu kadar kötü bulamaz bench rezalet fisher*payton*maloneda.sadece shaq*kobe maçı dengede tuttu.
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser fisher*payton*maloneda.sadece shaq*kobe maçı dengede tuttu. bunlara kesinlikle katılıyorum...
SpEEd_dRiVeR 1-0 olsun ona bakarsanız LA Lakers San antonio'ya karşı yaptığı play-off serilerinde 2-0 dan 4-2 yaptı...:D
ChR0mE Ohh bugün gittim rapor aldm artık okula gitmem rahat rahat şu maçları izlerim bugünkü Maçta inşallah Memo Daha çok dakika alır..
Amorph ikinci maçı Lakers uzatmalarda 99-91 kazandı.maçın bitimine iki saniye kala Kobe'nin üçlüğü skoru eşitledi.Pistons 2 saniyede topu Rasheed Wallace'a verdi ama Sheed topu tutamadı.uzatmalarda zaten bi varlık ortaya koyamayan Pistons büyük bir fırsatı kaybetti.ama önümüzdeki 3 maçın Detroit'te olduğunu da unutmamak lazım.
ChR0mE Çok yaklaşmıştık ama Kobe'nin son saniye şutuyla maç uzatmaya gitti ve yenildik Skor 99-91 di galiba... ya bi ara uyumuşum Murat Kosava'nın Kobe'nin şutundaki bağırışına uyandım galiba Memo yine 1 sayı attı.
kartal_omer mucizenin adı Kobe... uzatmaların son 2 dksında lakers 9 sayı öndeydi.. işe geç kaldığım için devamını izleyemedim.. ama mehmet in oynadığı süre içerisinde çok kötü olduğunu söyleyebilirim..
GOZİT ben izlerken öyle bir anda lakers 11 sayı öne geçti sonra da detroit 6 sonrada kobe YA BİR SENEDE BU KADAR MUCİZE YETMEZMİ ???
NecromanceR Millet Kobe ile Tracy'i kıyaslıodu . Dün kü maç çok iyi bir kanıt . Tracy iyi bir basketbolcu ama Kobe bir mucize ...
Beşiktaş detroit yaptığı mallık ya sen git 3 sayı öndesin top sende git basket atama sonra kobe den üçlük ye ne diyim çıldırttı bizi gidin shaw faul yapın bitsin maç ya nasıl olsa atamaz 2 sinide atsa bişey değişmeyecek ah be ama detroit olcak şu lakers olmasında
Kaurismaki vallahi çıldırttı sen orda bi faul yapsan adama %90 o maç senin ama neden öyle yapmadılar bilemiyorum yediremedilermi acaba...