NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: T-MAC 62 Sakatlıq olur inşallah Ya bi spor sewer olarak ne biçim düşünce bu ya , anlamak imkansız :confused:
Beşiktaş lakers gene şampiyon oldu be seneye magic olur be inşallah şole draftan güzel bir pivot seçseler bide grant hill daödünmü çok iyi olur
ChR0mE Orjinal Mesajı Yazan: Beşiktaş lakers gene şampiyon oldu be seneye magic olur be inşallah şole draftan güzel bir pivot seçseler bide grant hill daödünmü çok iyi olur o adam en son ne zaman oynamıştı?
*{Bå®ô$_1905}* 1-0 lal , 2-0 , 2-1 , 3-1 , 3-2 , 4-2 sonuchta LaL şampion , LaL taraftarı deilim ama böle olchak bna göre... Bu arada Grant Hill en son 2001'de oynadı sanırım...
ChR0mE Detroit Staples Center daki final serisinin ilk maçında Lakers'ı 87-75 yendi maçta 6 dakika oynayan Memo 1 sayı ile maçı tamamladı.
kartal_omer memoyu yine doğru düzgün oynatmadı.. 3. periyottan sonra izleyebildim. memoyu görmedim bile :)
denizerus Şimdi ayakta kalamam dedim. Ulan benim cebin saatini kurdum 4:00'a çalmadı şerefsiz. İİzleyemedim gazteden öğrendim DETROİT 1-0 önde