emre_acar1989 bu arada Cezanın en çok "anladınmı derdimi bu" adlı şarkısını sevdimm.Daha yeni dinlemeye başladım hatta şans eseri arkadaştan aldığım bi mp3 te buldum Taktım ama
hellraiser samsunda albüm al.bir cadde var sizin ismini unuttum ünlü(ben samsunluyum ama istde yaşıyorum:) o caddede var albümler...
akincetin öff bıktım biraz rap klip izlemek istiyorum hiçbiyerden bulamıyorum şu kral TV yayınlıyormuş ara sıra (arkadaşlar diyo) henüz hiç rastlamadım gün boyu hep aynı şarkıları dinletiyolar ümit davala nın kini yayınlayacağınıza CeZa nın kini yayınlayın be kardeşim ya!!!
Saint Buyrun arkadaşlarhttp://turkrap.free.fr/bidahabennlinklereelemiyin/Ceza%20ft%20Sagopa%20Kajmer%20-%20Neyim%20var%20ki.mp3 reklam değildir
UfUk-Fb kralın yayınlıcagını sanmam burcu güneşle düetini yayınlıyo ama onda çok az görünüyo ceza dreamde türk hiphop bölümü oluyo bazı günler orda yayınlanıyo ama cezanın yeni albümünde gördüm üstüne powertürk katkılarıyla yazmışlar garip geldi eger sponsor olduysa cezanın klibleri her yerde olur ve radyolarda da çalar :D
UfUk-Fb www.raphaber.com(reklam değil) var orda mp3 de olması lazım yollayabileceğim bi yer varsa yollarım sana