Amorph Bu şarkıyı dinleyeniniz var mı bilmiyorum ama süper bi şarkı.Dream'de klibi çıkmaya başladı.Mp3'ünü bulabileceğim bir yer söyler misiniz?
iN-T-CoMe Şarkıyııııı şimdi duydummm GoogLe Dan arattt :D Ya Da www.mp3search.com u dene ;) (reqLam fLN DiiL )
hellraiser hiphoportami ya da hiphopturkey klip yayınlamış üyeliği üşendim üye olan varsa link atarmı buraya...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser hiphoportami ya da hiphopturkey klip yayınlamış üyeliği üşendim üye olan varsa link atarmı buraya... ben üye olmaya çalışıyorumm da olamadım gtti bi türlüü ark üye de uyuyodur şimdiii yarın atarım tam linqi...
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: EMINEM Bu şarkıyı dinleyeniniz var mı bilmiyorum ama süper bi şarkı.Dream'de klibi çıkmaya başladı.Mp3'ünü bulabileceğim bir yer söyler misiniz? bende klibini izledim gerçekten çok güzel dinledim yani şarkıyı mp3 içinde bekle albüm çıksın alırsın...
Exvision Bende bugün seyrettim gerçekten süper olmuş . Türkçe Rap'te 2 devin buluşması Neyim var ki? parçası . Türkçe Rap dolu günler geçirmeniz dileğiyle .
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: ultrAslan_Serdar kesinlikle evet şimdi ben bi kaç kanala mail yollucam bu işler için... harbiden ha birleşip mail yollayalım !!!!!
Kaurismaki şu adsl yi açsalarda artık indirebilsek şöyle büyük şeyler rahat rahat başvuruyu yaptık modemi aldık bi de hattı açsalar ahahhahaaaaa...
Amorph http://www.turkeyhiphop.com/thc/videolar/Neyim_Var.wmv -> burda 2.5mblık bir klip var.daha indirmedim ama görüntü kalitesinin kötü olduğu kesin.mp3'ü de yasalar nedeniyle daha yokmuş.
Amorph evet ama hem görüntü hem de ses çok kötü.raphaberdei 17mblık güzel ben indirdim.dial-up'la 1saatte falan indi.
emre_acar1989 abi ben rap mp3ler arıyorum SAmsunlu varsa aranızda nerde bulabileceğimi söleyebilirmi.Bencede şu kanallara bi baskı yapsak.Başta Kral TV,Sonra...