CaRMeLoAnTHoNy Harbi zaten Star hep yapıyor böyle , bi dizinin içine diğerinden karakter veya isim falan sokuyor.. :) Eğlenceli bi dizi devam etmeli mutlaka uzun süre :)
CaRMeLoAnTHoNy Dün gece yine koptum ya. Süper bi bölümdü. Müsteşar Kemal ile beraber daha da hareketlenir bu dizi :)
Brian Moser izlediğim son bolum manykadı ya kadir badem gozlu sabriyi yani metun senturku restauranta goturuyom diyr oldugu yerde dolandırıp durdu:D
*{Bå®ô$_1905}* Bugün galiba dizinin yeni bölümü. Dün Çocuklar Duymasın olduğuna göre bugündür. Bu bölümde Beyaz konuk oyuncu olarak gelecek , haberiniz olsun!
*{Bå®ô$_1905}* Bu hafta süperdi yine valla ama ben çoğunu izleyemedim. Olsun , Cumartesi tekrarı var o zaman izlerim.
ngn walla ben bu yaz donemindekini pek begenmedim tam kadro olmayınca zevki cıkmıyor ayrıca Birol Guven biraz yorulmus gibi geliyor bana hikayelerinde kopukluk oluyor artık(butun dizilerinde senaryo hataları oluyordu ozellikle cocuklar duymasında hat safhaya ulasıyordu) ama gene de izlettiriyor kendini
XII yaws beyler şu ali erkazan(baba olan) manyak adammış.geçen yiğenimin sünnetine geldi.hatta foto bile çektirdim espri fln yapıo....