*{Bå®ô$_1905}* Bn bu diziyi izliorm kaçırmadan , bana komik gelior gerçekten kaliteli bi dizi.. Sizce nasıl beyler? Düşünceleriniz neler?
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Özgür Ozan'ı da çok beyeniorum ... O bu dizide oynamıyo benim hatırladığım kadarıyla... Yani ne alaka? ;)
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Spocket O bu dizide oynamıyo benim hatırladığım kadarıyla... Yani ne alaka? ;) Çocuklar duymasınla karıştırdım , sorry . Orada Levent Ülgen war . Dizideki kadir sanırım . Onunla gerçek hayattada tanıjmıjtım , Antalya'da Olimpos da kısa film günlerinde . Süper esprili wede sıcak biri ...
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Çocuklar duymasınla karıştırdım , sorry . Orada Levent Ülgen war . Dizideki kadir sanırım . Onunla gerçek hayattada tanıjmıjtım , Antalya'da Olimpos da kısa film günlerinde . Süper esprili wede sıcak biri ... ewet o kadir gercekten dehset yaw tuwalette gazete okumasi banyoda bagirarak sarki soylemesi
Venom dizi yazın da dewam edeceqmish. En son bölümünü izlediyseniz ASOS'a tatile gidiyorlardı. Dizi ASOS'ta dewam edeceqmish bu yaz. Yani tatili de gösterceqler....
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: www_sondurak_ch bence en komigi eniste varya su emlakci :D Evet , komedi yaa. :)
CaRMeLoAnTHoNy Valla bu akşamki bölümü de güzeldi izledim bol bol koptum evde :) Iyi ki tekrar ekrana döndü bu dizi..