Bn bu diziyi izliorm kaçırmadan , bana komik gelior gerçekten kaliteli bi dizi..
Sizce nasıl beyler? Düşünceleriniz neler?
arada gözüme takılıyor.orta kalite...
benim eğlendiğim dizelerden bir kaçı da budur...
Özellikle Ali Erkazan'ın oynayışı çok ei ya :)
Baya güZeL 1 DiZi...
Özgür Ozan'ı da çok beyeniorum ...
benim de kaçırmadığım dizilerden 1 tanesi
Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Özgür Ozan'ı da çok beyeniorum ...
Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR
O bu dizide oynamıyo benim hatırladığım kadarıyla...
Yani ne alaka?
;)
Dizi SÜper hele kadir,hasan ve diyerleri süper
#
Orjinal Mesajı Yazan: Spocket O bu dizide oynamıyo benim hatırladığım kadarıyla... Yani ne alaka? ;)
Orjinal Mesajı Yazan: Spocket
Çocuklar duymasınla karıştırdım , sorry . Orada Levent Ülgen war . Dizideki kadir sanırım . Onunla gerçek hayattada tanıjmıjtım , Antalya'da Olimpos da kısa film günlerinde . Süper esprili wede sıcak biri ...
Ewt o adam ztn dizide de bayağı komik :)
Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Çocuklar duymasınla karıştırdım , sorry . Orada Levent Ülgen war . Dizideki kadir sanırım . Onunla gerçek hayattada tanıjmıjtım , Antalya'da Olimpos da kısa film günlerinde . Süper esprili wede sıcak biri ...
ewet o kadir gercekten dehset yaw tuwalette gazete okumasi banyoda bagirarak sarki soylemesi
dizi yazın da dewam edeceqmish.
En son bölümünü izlediyseniz ASOS'a tatile gidiyorlardı. Dizi ASOS'ta dewam edeceqmish bu yaz. Yani tatili de gösterceqler....
eğlenceli bi dizi gerçekten...
kadir manyaq :)
bence en komigi eniste varya su emlakci :D
**iyi sayılır ama çok iyi değil... :)**
Orjinal Mesajı Yazan: www_sondurak_ch bence en komigi eniste varya su emlakci :D
Orjinal Mesajı Yazan: www_sondurak_ch
Evet , komedi yaa. :)
Ulan bitti beah tüh şmdi uzun süre beklicesh :(
Ben de izlerdim ya keşke araya girmeseydi
Valla bu akşamki bölümü de güzeldi izledim bol bol koptum evde :) Iyi ki tekrar ekrana döndü bu dizi..
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: