Anduril_92 bu ooyuncuları yuvarlak yapmak yerine çöpadamlar yapsalar daha iyi olmaz mı?hem komik olur hem de oyuncuların yaptığı hareketleri falan görürüz.Nası fikir
Shevchenko o ne abi ya oyuncular kaleden büyük ben FM ye bi yabancı siteden s ile başlıyo o site ne güzel walla
kint maç motoru resimlerinden ne anlayabilirsin ki .. vidyosu olsaydı eleştirmek daha mantıklıydı, pozisyonlar nası oluşuyo diye izleyerek.. ama herkezin hemfikir olduğu futbolcuların haddinden fazla iri çizildiği görüşüne bende katılıyorum.
maxim Maç ekranı SADECE görsel açıdan güzel...Yani dizaynını iyi yapmışlar.. Ama maç içindeki hareketler o kadar uyduruk ki... Bu oyun FMnin F'sinin çizgisi olamaz... :lol:
NecromanceR Arkadaşa katılıyorum. Maç motorunun görsel kısmı güzel de, geri kalan hareketler falan çok yapay
serdar2323 maç ekranı güzel, skorboard ekranı ise eskisi gibi yani çok güzel insanını oynayası geliyor
Pentagram_15 Grafik olarak güzel ama ne yazıktır ki grafikle saadet ve kalite olmuyor. Ama elbet birgün grafiğe düşüp adam gibi oyun yapmayanlar PES edecek.
guhadi Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Arkadaşa katılıyorum. Maç motorunun görsel kısmı güzel de, geri kalan hareketler falan çok yapay bana yardımcı olurmusun cm5 konusunda cekemiyom