Dragonshoot hiç sevmedim. Fm 2005 daha iyi.. Zaten cm03/04 ün beyni sigames idi. Beyin olmadan isim neye yarar ki?
Exvision Eğlence merkezlerinde oynana masa maçlarına benziyor hani beyaz bir masada gol atmaya çalışıyorsunya işte ona benzemiş :) Şaka bir tarafa güzel olmuş , değişik hiç olmazsa
cham menüler aşağıda görünüyo.. solda menü olmayacakmı..? yoksa maç içinde mi bu halde oluyo acaba bileniniz var mı ?
MOBMICGS5 adamlar düşünmüşlerdir nası gol atılcaanı kaleci büyük olsada.Bence 3d gibi görünen kalelere gol atmak zevkli olucak.
Murder1903 maç motoru görüntüleri ii deil. benim için oyunu yapay zekası ve gerçekçiliği daha önemli maç motorunda
Toko Bence diğer cm serilerine göre daha gerçekçi daha üç boyutlu olmuş.Umarım oyunda hızlı olur.İNŞALLAH
KaRTaL Orjinal Mesajı Yazan: Murder1903 maç motoru görüntüleri ii deil. benim için oyunu yapay zekası ve gerçekçiliği daha önemli maç motorunda Bencede oyunun gerçekçiliği ve içeriği daha önemli , ama yinede ben pek beğenmedim...
houst-macon www.cmasterworld.com buradan ii cm cilerle tanışabilir ve forumlarda cm hakkında konuşabilirsiniz
black&white eskiden görüntü mörüntü yoktu ne güzel takılıyoduk... görüntü çıktı oyunun tadı kaçtı... DÖNÜN ABİ ESKİYE... ÖZÜMÜZE DÖNELİM KALDIRIN ŞU SAÇMA SAPAN GÖRÜNTÜLERİ
asi007 ya ben cm5i oynayamadım (tabi demoyu) fixtür oluşturuluyor diyor öööle kalıyor bir yardım eli pls :type: :elsalla:
asi007 yahu arkadaslar bu işler görüntüyle falan olmuyor öncelikle oyun nasıl demoyu oynayan varmı varsa nasıl bişey vede abi yaklasık 15 dk oldu hala bekliyom fixtür acılacak diye bu ne iş