digimax karın kası için en süper spor için çekyatı çek veya düz bir şey olsun ,işte.ayaklarını yukarı kaldır.tabi gücü ayaklarından değil karnından al.bu karnın 3 te 3 ünü çalıştırır.mekik 3 te 1 ini.biraz zordur ama karın kası bu öle kolay olmaz.bide hergün yapman lazım..
CaRMeLoAnTHoNy Şimdi söyleyeceğim şeyin Vücut geliştirme ile alakası yok ama olsun... Bu yazın başından beri 2 cm uzadım , 6 kilo verdim yani insan istedi mi verebiliyor özellikle de yazın ama kışın spor fazla olmadığı için tekrar alınıyor kilolar! :(
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Anarchy beyler ben nasıl kilo alıcam Bn sna weriym istiorsn kndi fashla kilolarımı ;)
CaRMeLoAnTHoNy Ya kilo alıp napıcaksın Allah Aşkına ya bırak kal öyle , şişman olmak kötüdür! Sakın alma ha!
CaRMeLoAnTHoNy O zaman şimdi git bi dönerciye , tam ekmek döner ye 2 tane , 3 tane kola iç :) 4 öğün bunları yaptın mı tamamdır 3 kilo alırsın :)
Aricci valla vucudunu geliştirmek isteyene Boks tavsiye ederim...ben 4 yıldır yapıyorum...hayatımda makınalar veya halter gibi şeyler kullanmadım..ama vucudum maaşallah... ;)
digimax 15 yaşında normal bence.ama illa almak istiyorsan çok öğünlü yemeği dene.yani günde 5-6 öğün az az ye.
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo Yaa Beyler Ben Yapmayi DÜŞÜnÜyorum Ama Birakinca Sarkar Dİye Korkuyorummmm hap kullanmadan yaparsan bırakınca hapla sarktığı kadar sarkmaz
FCPUMAS beyler 20 yasindan kucukler creatin almasinlar tavsiye ederim !!! KAracigerde hasara neden olabilir... GNC magazalarinda her turlu protein creatin haplarini bulabilirsiniz hap veya toz ... fakat uzman gozetiminde kullanin mutlaka yoksa ... dedigim gibi istenmeyen sonuclar olusabilir...
FCPUMAS Orjinal Mesajı Yazan: -NC- abi boy 1.85 kilo 65... acilen kilo almam lazım. ama çyle öok cılızda durmuyorum. vücut var yani hafiften 1.85 e 65 kilo bence sende kol bacak yoktur .... senin body calisman icin 75-80 kilo arasinda seyretmen gerekiyor... BOL BOL MAKARNA ye...
FCPUMAS Orjinal Mesajı Yazan: CaRMeLoAnTHoNy O zaman şimdi git bi dönerciye , tam ekmek döner ye 2 tane , 3 tane kola iç :) 4 öğün bunları yaptın mı tamamdır 3 kilo alırsın :) DONER ye fakat SAKIN ama SAKIN ASitli ve GAZLI icecekler tuketmeyin body isine girerseniz...
Joetri simdi ben günde 400 kere fln 1 litrelik kola siselerini kaldiriyorum(içi su dolu) bunun bi yarari olurmu?Bide otururken daha çok yoruluyorum öylemi yapiyim yoksa yatarak yapsamda bisi farkedermi?
JaCKaL bende gidiorm başlayalı 1 hafta oldu haftada 3 kere gidiorm bacak çalışmayın gereksiz ben kol göğüs karın omuz çalışıorm
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Daha ağır bir şeyler kaldır 1litrelik şişeyle olmaz.8er defa 4 kere yap. Anlamadim ne demek istedigini
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Ya 1litrelik şişeler en fazla 2kg.sen 5kg fln kaldır.8 defa kaldır dinlen bi 8 daha. 8x100 kere anlamindami seettin?Bide 5 kglik halterden farkli bisi varmi?
MC R€SO kilo almak isteyenler bol bol milkshake icsinler, creatin, aminobolican lardanda uzak durun. ben 3 ay amino acids aldim yararini gördüm ama Allahdan zararini görmedim ama yinede biraktim, simdi bol bol yemek yiyip milkshake iciyom.