Apili Orjinal Mesajı Yazan: DJ f hele su izin zamani bi gelsin bakacaz ;) OOOOOOOOO GEL ABİ GEL BURAYA SIK SIK GÖRÜŞÜRÜZ BANA BAYAA Bİ CREATİN GETİR ŞÖLE 3-4 SENE GİDECEK KADAR(BAYATLAMASSS DİMİ:D)AMA HAZİRANDA BEN YOKUM 13 ÜNDEN SONRA TABİİKİ AMA TEMMUZUN ORTALARI YA DA BAŞLARINA DOĞRU GELİRİM GERİ!!
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: beko ya ben dambıl kaldırıyom kollar için yakında bacak kasları içinde salona gitcem... o hap işine girme bence baya riskli bencede hap işlerine girmeyin
*{Bå®ô$_1905}* Şmdi size iki şhey sorcham... 1-) Yaşım : 14 , Boyum : 1.80 , Kilom : 83 Normal mi bu? Çok şişman görünmüyorum? 2-) Bizim orda bi spor salonu var , aylığı 90 milyon haftalık 3 gün gidiş , nası sizce ucuz mu? Gidiyim mi?
hellraiser gitme bizim salon 55milyon sınırsız gidiş. bence sen biraz fazla uzamışın artık vücut istiyorsan yavaş yavaş başla bodye zaten iyi bir salona gidersen sana göre bi program vereceklerdir...
*{Bå®ô$_1905}* Tamam o zmn gitmiorm.. Ewt boyumush uzun ya , ewdhe bi makine war masaj makinesi o da zayıflatabilir , kas yaptırabilir herhalde?
hellraiser çevrede vardır daha ucuzu.sınırsız olsa bi derece ama 3gün için değmez.tabi içerdeki aletler flnda önemli.boyutu fln.
DJ €f€ Bugün yeni bodybuilding proteinleri aldim. Amino Acids ve anabolica bunlardan kullanan varsa, elestirilerini yazabilirmi?
DJ €f€ anabolik ilaclarin zararlarini yazan bir site buldum, inanilmayacak derecede zararlari var, ama ben satin aldim kullaniyom ;) http://www.bodybuildingtr.com/pages/doping.html
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: nBaDeLiSi Şmdi size iki şhey sorcham... 1-) Yaşım : 14 , Boyum : 1.80 , Kilom : 83 Normal mi bu? Çok şişman görünmüyorum? 2-) Bizim orda bi spor salonu var , aylığı 90 milyon haftalık 3 gün gidiş , nası sizce ucuz mu? Gidiyim mi? boyun uzun ama yapmak için 2 sene bekle boyun en az 1.90 olur senin yerinde olsam daha sonra başlarım
DJ €f€ Bugün gögüs kaslarimin yaninda yirtilmalar oldugunu gördüm, bu haplari kullanmadan önce böyle birsey basima hic gelmemistei asagi yukari 1 1 bucuk senedir yapiyom , haplari 3 gündür kullaniyom yirtilmalar oldu. Tehlikelimi acaba billen varmi
beko Orjinal Mesajı Yazan: nBaDeLiSi Şmdi size iki şhey sorcham... 1-) Yaşım : 14 , Boyum : 1.80 , Kilom : 83 Normal mi bu? Çok şişman görünmüyorum? 2-) Bizim orda bi spor salonu var , aylığı 90 milyon haftalık 3 gün gidiş , nası sizce ucuz mu? Gidiyim mi? bi doktora git kilonu ve boyunu orada ölçtür doktor sana body e gitmen için ölçülerin uygunsa git der ......... ;)
DJ €f€ tehlikelide ben sadece 1 ay icin kullanacam, yaz icin yani, ondan sonra saten kullanmiyacam 1 ay icinde ne olabilirki
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: DJ f tehlikelide ben sadece 1 ay icin kullanacam, yaz icin yani, ondan sonra saten kullanmiyacam 1 ay icinde ne olabilirki KardeŞşşş Bıraqq öle şeylerii yaaaaaaa seninqi şuna benzedii "Bİ ay radyasyon da kalsam nolur"" Orjinal Mesajı Yazan: DJ f Bugün gögüs kaslarimin yaninda yirtilmalar oldugunu gördüm, bu haplari kullanmadan önce böyle birsey basima hic gelmemistei asagi yukari 1 1 bucuk senedir yapiyom , haplari 3 gündür kullaniyom yirtilmalar oldu. Tehlikelimi acaba billen varmi Yarın öBür Günnn eLİnde ayaında suratında böle yırtılmalar olur bence onları ÇöPe aT GiT 1 Doktora ve bunu da söleme sabah kalktıımda böle olduunu görDüm Deeeeee....NormaL DiiL BunLarr.....