iN-T-CoMe Abi inş. Bu Cm ve Fm 5 tee Diablo fln oLMazz Adamlarr inş yapmaz böle bir bug. YAff Ortalamaa işthe 70 goL fLn ...... :D
iverson3 ben hiç diabloyu kullanmadım 90 golleri atarken kendi yaptığım eşi benzeri olmayan :D 4-2-4 taktiğimi kullandım almadığım kupa kalmadı yedeklerle oynasam bile 5 çakıodum ,
bourqui 4-1-3-2 taktiğiyle galatasaray da 98 gol... forvetler ümit karan - todorov ve yedek olarak temur.. ama biliyorsunuz türkiye ligi kolay :)
iverson3 Orjinal Mesajı Yazan: bourqui 4-1-3-2 taktiğiyle galatasaray da 98 gol... forvetler ümit karan - todorov ve yedek olarak temur.. ama biliyorsunuz türkiye ligi kolay :) bir oyuncudan bahsediyoruz :confused:
bourqui Orjinal Mesajı Yazan: iverson3 bir oyuncudan bahsediyoruz :confused: sezonda en fazla gol başlığı olunca sadece takım da olur diye düşünmüştüm :) todorov 55 gol atmıştı...
egebal valla ben 4-2-2-2 iletuncayla 69-pancuyla57 okan koçla45 gol attım bi sezonda. bi kere de 99-00 da Carlos david casartelli(Espanyoldu galiba) die bi adamla 124 gol attım ama zaten o sezon takım tam324 gol attı çünkü kadrom:Canizares-casillas-Jörg Henrich-Carboni-pelegrino-albelda-angulo-ronaldinho-beckham-raul-casartelli-amokhaci-sergen-I.urzraiz-denilson ve daha hatırlamadığıb bisürü yıldızdan olışuyodu. inanmayana screenshotlarımı gönderebilirim ekteki resme bakın... hemen hemen her maç böyle geçiyodu
egebal valla ben 4-2-2-2 iletuncayla 69-pancuyla57 okan koçla45 gol attım bi sezonda. bi kere de 99-00 da Carlos david casartelli(Espanyoldu galiba) die bi adamla 124 gol attım ama zaten o sezon takım tam324 gol attı çünkü kadrom:Canizares-casillas-Jörg Henrich-Carboni-pelegrino-albelda-angulo-ronaldinho-beckham-raul-casartelli-amokhaci-sergen-I.urzraiz-aimar-c.lopez-denilson-farinos ve daha hatırlamadığıb bisürü yıldızdan olışuyodu. inanmayana screenshotlarımı gönderebilirim ekteki resme bakın... hemen hemen her maç böyle geçiyodu
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: egebal valla ben 4-2-2-2 iletuncayla 69-pancuyla57 okan koçla45 gol attım bi sezonda. bi kere de 99-00 da Carlos david casartelli(Espanyoldu galiba) die bi adamla 124 gol attım ama zaten o sezon takım tam324 gol attı çünkü kadrom:Canizares-casillas-Jörg Henrich-Carboni-pelegrino-albelda-angulo-ronaldinho-beckham-raul-casartelli-amokhaci-sergen-I.urzraiz-aimar-c.lopez-denilson-farinos ve daha hatırlamadığıb bisürü yıldızdan olışuyodu. inanmayana screenshotlarımı gönderebilirim ekteki resme bakın... hemen hemen her maç böyle geçiyodu Bence bu 01/02...01/02 De ReaL Le Bi takımı 44/17 mi ne yenmiştim hatırlamıyorummmmm tam da sayılar orantılıydı.. :D
Spocket Tevez 45 golle gol kralı olmuştu bende... Toplam attığı golü hatırlamıyorum... 2.de Raul'du 32 golle...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: sefaburan Adriano 49 gol attı bende BAnaa demiştinnn ideal 11 leriniz konusunda bundan daha önce açılmıştı diye...Şİmdii burda olan bi konuyu tekrar açıyosun...
blind guardian ligde en fazla nistelrooy 38 gol atmıştı sezon toplamında (şampiyonlar ligi filan da dahil) 62 gol atmıştı. 3 sene filan öyle çok attı yani minimum 50 gol sonra sakatlandı filan formdan düştü.