iverson3 meraktan yazdım bi sezonda en fazla kaç gol attınız bir oyuncuyla,, ben evandroyla bir sene 89 gol attım :)
gereksiz bende temur 54 gol atmıştı ama 3 forvet oynuyodum robinho -temur-todorov todorovla temurda 30 küsür gol atmışlardı
iN-T-CoMe 33 maçta ToDorov 43 Robinho 37 dierleri hep 4 er 5 er attı =) 2 sezonda 297 goL attık ve 2. sezon daha bitmedi =)
efshane daniel carvalho 91gol 45 asist. fener'e almıştım. istifa edince satılık listesine koydular adamı. başı döndü heralde bilgisayarın.
CanArya Orjinal Mesajı Yazan: efshane daniel carvalho 91gol 45 asist. fener'e almıştım. istifa edince satılık listesine koydular adamı. başı döndü heralde bilgisayarın. çüşünüz bende todorov 52 gol atmıştı.
iverson3 Orjinal Mesajı Yazan: efshane daniel carvalho 91gol 45 asist. fener'e almıştım. istifa edince satılık listesine koydular adamı. başı döndü heralde bilgisayarın. geçmişsin rekorumu bilsem kasar 3 gol daha atardım ;) ama 9 sezonda bir oyuncuyla 600 gol rekorumu geçemezsin :D
iN-T-CoMe YA çok özendim :P bende öle yapıcamm =) Da adamı kasa kasaa öldürcemm ondan korkuyoruMss :)
android bende de todorov 40 a çıkabildi 2015 lerde rafael rey (barce) 46 yapmıştı takım olaraksa barca ile 125 ve 103 en fazla puan bakımından interle 108 puan idi