MANCİNİ aşkın resmi ha aşkın sergisi olurmu peyki aşk resimlerinin yıllanmış fırçası printerden çıkmış bir aşk bizim aşkımızın powerpointen bulduğumuz hazır resimlermiydi.yoksa paintten sıfırdan mı yarattık
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz Bir zamanlar fakir ama onurlu bir genç..Şey pardon.. Bence aşk B.ktan bişi... kimse asık olmasın çıkın ...... bırakın..:) wuhahah da çoluk-çocuq warrrrrrr aramısdaa.. Fala aşkın resmini çizmek istesem MURAT ın avatarıı baz alırdımm =) Da apiLi senin avatarıı çizmicemm kesinN :P
***KATİL*** Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz Hey yavrum hey bee!!! İşte Aşk iNsanı!! YOK! BENİ HATIRLADINMI BEN O ONURLU BEŞİKTAŞLIYIM AŞK SEN NE ANLARSIN AŞKTAN AŞK YA.VA.BUDUR KEŞFEDERSEN TEL NO:0531 313 62 31 SAĞLIK BAKANLIĞI
***KATİL*** Orjinal Mesajı Yazan: MANCİNİ AŞkin Resmİnİ Çİzcem Acilarim Yetmez KaĞida Bulaniktir Duygular Yer Kalmaz Sevdaya BAK KARDEŞİMMMMMMM AŞK MAŞK BİZE TERS DÜŞER ATARSIN YATARSIN YIKANIRSIN OLAY BU AŞK BUDUR NE ALIYACAN SENİ TERK Mİ EDECEK BİRYERE ÇAĞIR ISSIZ OLSUN GERİSİ VAHİM ANLADIN BEN ANLADIM SENDE ANLA YARDIM NO:0531 313 62 31 AŞK BAKANLIĞI
NecromanceR Katil nickli arkadaşım . Bir daha flood yaparsan yada herkesten farklı olmak adına büyük harflerle yazarsan wede diretirsen gerekli cezaları alıcaksın ... Bu bir uyarıdır ...
Apili valla ne diyim takmışınız aşk var sevgi yok sevgi var aşk yok bencede aşk yok ama sevgi var ayrıyetten sevgi de uzun süre kalıcı bişey değil dimi
MuR@T Aşk benim açımdan anlık hoşnutluk duygusudur. BU bir kız , pc, masturbasyon, sex ve bu tanıma uyan herşey olabilir. Uyarı:Bu benim özel görüşümdür genel bir görüş olmayabilir;)