Apili ewet beyler aşkın resmini çizseydiniz ne çizerdiniz??? mesela ben acının,sevginin,umudun ve mutluluğun resmini çizebilseydim aşkında resmini çizmiş olurdum çünkü aşk hem mutluluğu içinde barındırır hem acıyı hem de diğerlerini....
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Kuty Kağıda hiçbişey çizmez ve boş bırakırdım. Çünki aşk hiçbişeydir. Bi hiç için bu kadar acı çekiyorum. aşk göreceli bi şeydir. kimisi için hiç bi anlam ifade etmez, bazıları için ise hayatın anlamıdır.
MANCİNİ Orjinal Mesajı Yazan: Apili ewet beyler aşkın resmini çizseydiniz ne çizerdiniz??? mesela ben acının,sevginin,umudun ve mutluluğun resmini çizebilseydim aşkında resmini çizmiş olurdum çünkü aşk hem mutluluğu içinde barındırır hem acıyı hem de diğerlerini.... AŞK SOYUT BİRŞEYDİR AŞKIN RESMİ OLMAZ :):)
MuR@T Olum aşk dedik geçen ekim ayında 375milyon telefon faturası kol gibi girdi.... Sonra bunun sevgililer günü, doğum günü, gönül alma için hediye masraflarıda var. Cimrilikten değil tam tersi hiç cimri değilimdir ama işte AŞK=PARA demek benim açımdan mantıklı
KalkVeSavas Uykun geldiğinde,aşk saçma gelir,sadece uyumayı düşünürsün.. sabahın köründe okula kalkarken de aşk bişey ifade etmez.. ama gün içinde aşk güzeldir,gidip manyak bi kıza aşık olmadıysan...
Apili azmışsın olum sen yaw:) kutay abi saana da ALLAH yardım etsin benim de yakın bi zamanda başıma geldi ama ALLAH'tan daha aşkı yaşamadım
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: Apili azmışsın olum sen yaw:) kutay abi saana da ALLAH yardım etsin benim de yakın bi zamanda başıma geldi ama ALLAH'tan daha aşkı yaşamadım walla aynı kaderi paylaşıyoruz... ben şu ana kadar hiç bi kızla çıkmadım...düşünmüyorum da şuanda...
Dej@vu Orjinal Mesajı Yazan: Apili hakkat yaw neye yarıyor ki "aşk" dediğimiz şey biranda bitiyor.. demek ki bittiği için aşk değilmiş bir tutkuymuş... ;)