patchs irfan ouna başladığında 13 yaşın ama çok manyak oynuyo o parayı haketmiş Zaten oyunda Galatasaray,Man Unt ın alt yapısı kaynıyor **Not : Resim ne alaka :confused: **
SuperBamm Demek Barcelona'da İrfan'ın yeteneğini anlamış da 80 milyon dolar teklif yapmış. Sen onu biraz daha oynatıp Barcelona Real Madrid'i peşinden koştururdun. Ama yaşı küçük diye belki belki de yetenkleri iyi değil gibi gözüktüğü için 6 maç oynattın. Bende de Cerci'yi istiyorlardı. ben fazla veren Chelsea'ye 100 milyon dolara sattım
SuperBamm eh adamları sürekli oynatıyorsun büyük takımların gözüne çarpıyor. Diyelim ki... Robinho'ya önce Milan'dan 35 milyon dolarlık teklif geldi. Satmıyorsun... Bir kez daha bu sefer 50 milyon dolar. satmıyacaksın. sömüreceksin. baktın real, barcelona, juve falan hepsi peşinde. diğerlerinden de teklif bekliyeceksin. zaten milan bir teklif yeptı mı öbürleri de durmaz açık artırma gibi sürekli yükseltirler. ben cerci yi öyle satmıştım..
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: OGAS eh adamları sürekli oynatıyorsun büyük takımların gözüne çarpıyor. Diyelim ki... Robinho'ya önce Milan'dan 35 milyon dolarlık teklif geldi. Satmıyorsun... Bir kez daha bu sefer 50 milyon dolar. satmıyacaksın. sömüreceksin. baktın real, barcelona, juve falan hepsi peşinde. diğerlerinden de teklif bekliyeceksin. zaten milan bir teklif yeptı mı öbürleri de durmaz açık artırma gibi sürekli yükseltirler. ben cerci yi öyle satmıştım.. Bazende öle yapınca elinde patlıo oyuncun . Bende öle fiyat yükseltirim ama belli bi yere kadar ;)
Respinardi daha 30 dk önce necatiyi uzun görüsmeler sonucunda real madride 55 milyona sattim belgeler de elimdedir inanmayanlara karsi :D
mazlumfirari irfan ın maç tecrübesi eksik oluyo kimse irfanı 17 18 yaşına kadar ilk 11 de oynatmıyordur ya yedektir yada rezerv 20 21 yaşına gelince iyi özelliklere sahip fakat kötü oynayan bi irfan oluyor bende mecburen para kazanmak için satıyorum **Not : Daha sewiyeli lütfen ** ...
Orçun İNCE ya ben öle yapınca adam kulüp deiştirmesine izin verilmedi die küsüyo bende kıllığına oynatmıom degeri düşüo ve elimde patlıo :>
Reis 20015 lerde falan bu cocuk futbolu bırakıyo ve harbi teknik adam oluyo bide ben 20 yıl falan oynattım onu şimdi yönetime üye :D
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: =Reis= 20015 lerde falan bu cocuk futbolu bırakıyo ve harbi teknik adam oluyo bide ben 20 yıl falan oynattım onu şimdi yönetime üye :D Hastayım böyle klavye hatalarına . 20015 ha , ;)
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: fenerim1 abi siz öle 100 milyon dolara nası satıyonuz anlamıyom. ben bi tek tuncay'ı 35 milyon dolara milana satabildim. onun dışında 10 milyon doları geçmiyo. Bende de aynen öyle walla zaten öyle çok fazla adam satmıyorum aslında 5 sezonda bir filan adam satıyorum da hiç öyle uçuk kaçık teklifler gelmiyo bana da 100 milyon doları bırak 30 milyon dolarlık teklif bile gelmiyo
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo Bende de aynen öyle walla zaten öyle çok fazla adam satmıyorum aslında 5 sezonda bir filan adam satıyorum da hiç öyle uçuk kaçık teklifler gelmiyo bana da 100 milyon doları bırak 30 milyon dolarlık teklif bile gelmiyo Klupten Klube değişiyoo bu..Her klubunn reputatıon ıla ilgili ...
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe Klupten Klube değişiyoo bu..Her klubunn reputatıon ıla ilgili ... Ama öyle bi teklif real madrid'deyken bile gelmedi 10 sene geçirdim realde ama öyle abartılı bi teklif hiç gelmedi ronaldoyu bile 22 milyon dolara sattım ikinci sezon sonunda bayerne
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo Ama öyle bi teklif real madrid'deyken bile gelmedi 10 sene geçirdim realde ama öyle abartılı bi teklif hiç gelmedi ronaldoyu bile 22 milyon dolara sattım ikinci sezon sonunda bayerne VaLa Çok iLGinçç :)
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE az önce mutuya bayernden 34 milyon poundluk teklif geldi yıl 2007...... Wallahi helal olsun size şöyle 34 milyon pound filan ben tacchinardi'yi (böyle mi yazılıo artık bilmiyorum :)) 9 milyon dolara zor sattım :) birinden 15 istiyim dedim anında teklifi geri çekti :)
m_o_11 81 'e Valencia ya bizim serhat akin 'i sattim 24 ayda odemek uzere. Benim oyunda val super . tum turkleri topluyo.(ilhan v.b.) Birsey daha sorcam A milli den bana teklif geldi ne yapayim
m_o_11 Sagol ... ama oyunu kaydetmeden gectim... Daha az mac yapacaz filan diye. Sıkılırım ben bide fenerle a milli kadrosunu topladim nasilsa ha fener ha turkiye fark yapmaz . bosa goturmeyim o kadar transferi. Yinede cok sagol bu arada tuncay i bayer 52 ye istedi ben 82 diyince cekildiler.. 24 aya vericektim iHi!!! :))