louis_saHa arkadaşlar ben galatasaray ile oynuyorum 2007 deyim irfan diye bi oyuncum var bu sezon 6 maç oynattım sezon ortası barcelonadan 80.000.000 dolar teklif geldi. bu nasıl oldu yaa. hayret ettim valla. (tabii hemen sattım).
tottibattu Orjinal Mesajı Yazan: louis_saHa arkadaşlar ben galatasaray ile oynuyorum 2007 deyim irfan diye bi oyuncum var bu sezon 6 maç oynattım sezon ortası barcelonadan 80.000.000 dolar teklif geldi. bu nasıl oldu yaa. hayret ettim valla. (tabii hemen sattım). Şimdi canawar o kadar şok diil yanii..80 kafa olan şey..real,barça v.b klupler yapıyoo...124 $ antonıo cassano'yu sattım..ınterden, sattığım kulubu hatırlamıyorum ama..barça,real dııldı....bı de buffonu sattmıştım barçaya eskı oyunda,,80 kafa+xavi+chırstanval+raque junhıur+puyol bu da rekor sayılabılır..
iN-T-CoMe yA ARKADAŞLAR pls önce şu formaa bi baqın öle açın konuyyuu fln yaff...Olabilir bu bi şok diil adam aldım 100 milyar a sattım 7 trilyonaa..Bu da şok o zaman..
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ Van Der Vaart I 115 Mİlyon Dolara Sattim Bu Da Bİr Rekor Olablİrmİ Soru da süperr.. Heraldee =)) Mütevazılıaa gerek yokh :D :D
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: sefaburan en iğrenç oyunculardan birisi irfan Abi yapma allah aşkına ya..
tottibattu bı rekor daha yazıyım totti yi milana almıştım,,85 $,,ondan sonra free ye real gıttı adam,,bu da rekor bence,,85 mılyon dolar zarar ettim abiii,,3 gün uyuyamamıştım.....ama çok kufur etmiştim be..acıdım sonra totti ve akrabalarına....
efshane Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly yA ARKADAŞLAR pls önce şu formaa bi baqın öle açın konuyyuu fln yaff...Olabilir bu bi şok diil adam aldım 100 milyar a sattım 7 trilyonaa..Bu da şok o zaman.. iyi de adam rekor falan dememiş ki. sadece şaşırdım demiş. senin de reserve'lerindeki hiç görmediğin ya da 1-2 maç oynattığın bir adama böle bi teklif gelse şaşırmazmısın.
crazydeli joe cole'a udinesede 3. sezonda bvb dortbund'dan125 000 000 $ lık teklif geldi ama yerine alacak tum oyuncuları buyuk kulupler aldıı icin satmadım..(lutfen inanin ve kufur etmeyiniz...)
Zombie Gerçekten konuyu açan adam en çok fiyata ben sattım manasında dememişki lütfen düzgün okuyalım
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: efshane iyi de adam rekor falan dememiş ki. sadece şaşırdım demiş. senin de reserve'lerindeki hiç görmediğin ya da 1-2 maç oynattığın bir adama böle bi teklif gelse şaşırmazmısın. Hımsss o zaman ben yanlış okumuşumm pardonnnnnn !!!!!
Eagle_Claw :confused: Orjinal Mesajı Yazan: sefaburan en iğrenç oyunculardan birisi irfan eger irfana kötü diyosan bu oyunu oynamamışsın demektir irfan cmnin frey william ile beraber en iyiy dmcsidir sen şu oyunu oyna bakalım
CanArya Orjinal Mesajı Yazan: ahmet26 :confused: eger irfana kötü diyosan bu oyunu oynamamışsın demektir irfan cmnin frey william ile beraber en iyiy dmcsidir sen şu oyunu oyna bakalım irfan mc diilmiydi? bu arada irfan oyunda çok iyi.
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: CanArya irfan mc diilmiydi? bu arada irfan oyunda çok iyi. ehehehe abi bırakın adamı ister cm oolsun ister Dmc alalalla =)) Farkeden bişey yokh yanee DMC adam MC de oynar