Oyunu kuzenimin PS2 sinde oynadım. Hemde baya detaylı. Yorumlarım,
Şehir hayatı Miami ve Nice nazaran İstanbula iyi yansıtılmamış. Beşiktaştaki Balık Pazarının orası, Taksim AFM önü çok tenha ki normalde oraları çok kalabalık olması gerekir. Arada bir çift şeritli yollarda kalabalık oluyor, o kadar. Taksim, Eminönü felan normaldeki kadar kalabalık değil.
Ama Sultan Ahmetin önünde yürürken birden bir ezan okunmaya başladı. Bu çok hoşuma gitti. İnsanlar garip. Sultan Ahmetin önündeki parkta bir türbanlı kadın ile mini etekli kadın sohbet ediyodu. :rolleyes:
İnsanların tepkileri çok hoş. Ama Spocketin dediği gibi oyuna Türklük yansıtılmamış. Araba ile taksiye vuruyorum, lavuk yokuş aşağı koşmaya başlıyo, adamlara koşarken çarpıyorum, yürü ulen gibisinden bişi sölüyolar. Silah çıkartıyorum, tüm mahalle çığlık çığlığa topukluyo. Yani Türkleri güzel yapamamışlar ama tepkileri gene hoş.
Araba sürme baya zevkli. Gaza köklüyünce, araba asfalta yapışıyo. Kontroller iyi ama çatışmalar PS2 de zor. Yani hedefi iyi tutturamıyosunuz. Ama PC de daha kolay olur eminimki.
İnönü yü süper yapmışlar. Bizim Kerim abi bile FIFA ya öle İnönü yapmamıştır. Duvarlarda Çarşı felan yazmıyo o ayrı. :D
Neyse genel olarak oyun süper. GTA ile karşılaştırılamaz bile ama hala kral Mafia diyebilirim.
;)