ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Mr_AsLaN demek istyorki PC-CDROM'a cikacak VEDE(also) playstation ve XBOX'a cikacak available-bulunduracak sen biliyon bu işi baba kutlarım yanneeee tarih yok dimi
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo sen biliyon bu işi baba kutlarım yanneeee tarih yok dimi ayip ediyon biz ingiliz sayiliriz bu sene sinifta ingilizce yuzunden kaldim ama neyse..
Hami(10) ulan bütün istanbulu full detay oynatan bi oyun olsa yemin olsun orjinal alırım ama öyle bi oyunu kim yapıcak
Hami(10) o yazının anlamı pc içinde çıkacak ama şu an ps2 ve x-box için piyasada bildiğim 7 yıllık ingilizce böyle söyletiyor bana.
blind guardian ne yazarsa yazsın benim bildiğim tek şey oyunun önce ps2 ve xbox için çıkacağı pc'ye daha sonra çıkacağı gta:vice city örneğinde olduğu gibi
Venom Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu arkadaşlar bu oyun balıkesire gelmişmidir konuyu dağıttığım için özür dilerim ama ciddi bi problem bu hizlioğlu hemen şu avatarını değiştir lan yoksa herife bak lan çalmış benim avatarı
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) ulan bütün istanbulu full detay oynatan bi oyun olsa yemin olsun orjinal alırım ama öyle bi oyunu kim yapıcak süper bişi olur ama nerdeeeee Aha şu bizim ev, şu bizim okul, şu bizim dükkan filan :D
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Burakreis abi ara sokaklarda maç yapan ufaklıklar gördünmü hiç :) Valla, nerdeyse insan yok, trafik yok... Taksim bile bomboş, düşünün yani. ;)