[H@CK€R]***KORS@N*** Hayır driver3 aldım şuan kuruyorum zaten intall yazıları fln hepsi türkçe nasıl olduysa kuruluyor şuan oyun
badboy_t ben oyunu beğenmedim arkadaşlar buglar fazla.ayrıca görüntülerde öle abartıldığı kadar iyi değil.bana sorarsanız almayın derim!yorumuma biraz ekleme yapmak istiyorum.oyun tam anlamıyla fiyasko.re-za-let.kontroller aynı playstationdaki gibi.yani çok zor.oynabilirlik kötü.karekter çizimleri kötü.ben hiçmi hiç beğenmedim.bu kadar kötü olacağını beklemiyordum.
goti bu mu driver?hayatımda gördüüm en iğrenç oyun diyebilirim.atmosfer 0 grafik 0 oynanabilirlik sıfır bide utanmadan yüksek sistem gereksinimi isteği de cabası.berbat ki ne berbat.2 yıl reklamı yapıldı bu mu sonuç?frame atlamaları buglar sıkıcı bi oyun anlayışı görünce güldüm ha ha ha diye.oyun motoru ucube textürleri ben daha iyi çizerim bu ne abi ahali aklı olan bu oyunu alıpta oynamaz.alana lafım yok zira yarım saat sora uninstal etmediyse vardır onda bi gariplik.beni en çok sinirlendiren oyun bu oldu 10 yıldır.ayıptır bukadarı olmaz olsun.bide gerizekalı yapımcılar bu sersem oyuna güzelleşsin diye gün ışığı vs shader efekt falan eklemiş yinede olmamış kötü kötü çok kötü 100000000000 üzerinden 0
goti oyunun iyi olan hiçbir yanı yok arkadaşların yolladı screenshotlar gibi bendede görüntü kalitesi ama bu bktan oyun o sistem gereksinimini asla haketmiyor
XII ewet beyler oyun yazıcıoğlunda 3cd olarak satılıor.hatta hatayı bile hallettim.5 cd nerden çıktı...
TWISTER bir dergide okumuştum bu tip hatalar ya cd yada cd-rom dan kaynaklanıyormuş sen oyunu değiştir aynı hatayı verirse cd-rom dan şüpelenmeye başla
İsildur Oyun için iğrenç ötesi diyorlar.(Merlininkazanı 45 point vermiş.)Brother in Arms çıktı,onu alın.
Hami(10) Orjinal Mesajı Yazan: İsildur Oyun için iğrenç ötesi diyorlar.(Merlininkazanı 45 point vermiş.)Brother in Arms çıktı,onu alın. 45 vermişler ama oyunu inceleyen adam oyunu oynamamış 1-2 video izlemiş birazda screenshot bakmış ilk önce çıkarmak için yazıyı 1 sayfa bişey karalamış. oyundan ne bi bilgi var ne bir haber genel konuşmuş hep oyunu oynadığınıda kesinlikle inanmıyorum sizde inanmayın
snakeman Benim sistem P4 2.8 Presscot/HT @ 3.2 ghz 512 MB ram Ati Radeon 9550 xt 250 mb/o.c .oyun High da rahat çalışıyor ve Oyunun grafikkleri beklentimin altında ama oyun güzel
LENNOX Ya arkadaslar, bi sorum olacakti, ben videokartlar'dan hicbirsey anlamam ama benimki ATI Radeon x300 series, bu iyimi dersiniz ?
XII yok sorunu buldum cdromla alakası yok.cdde dosya eksik 3 cdnin içindeki data dosyalarını bir klasore toplayınca install oldu...
Elensar77 bende ps2 de var ama bi türlü istanbulu acamadım oyna oyna aıclmıyo yahu bilen varsa solesin ne zaman acılacak istanbul
snakeman Ben motorsikletle tekneyi kovaladığın yerde takıldım hep tam yola cıkacakken bariyere çarpıyorum