namsoler bende a.dursun erciyessporun başındayken 12 ay sakatlandı diye haber gelmişti 11 ay 13 gün falan sakat durmuştu
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Emir_91 ister inanın ister inanmayın sergen yalçın 13 ay sakat kaldı SErgennn YaşLı oLduğunDannn KAsınca öLüyor...
efshane ben de bi kere editörle kanser diye bi sakatlık ekledim. sakatlık süresi 5-6 yıl falandı. ama görülme sıklığını az yaptığım için hiç kimse kanser olmadı.
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: efshane ben de bi kere editörle kanser diye bi sakatlık ekledim. sakatlık süresi 5-6 yıl falandı. ama görülme sıklığını az yaptığım için hiç kimse kanser olmadı. Kanser olan futbol oynar mı sence bi daha :confused:
muhammet164 bende real madrid ile oynarken zidane 8 ay sakatlandi sergi di ye bi oyuncu almistim 2 mac yapti 5 ay sakatlandi simdi de temur 4 ay sakatlandi
aHHsen abi bende de adamlar aylarca sakat kalıo beni gıcık ediyo bikeresinde kleberson 19 ay sakatlandı ...
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Kanser olan futbol oynar mı sence bi daha :confused: Zuahahaha süper ya ... :D :D
*{Bå®ô$_1905}* Ben Real Madrid ile oynuordum... Henry Arsenal'de 8 maçta 16 gol attı daha sora adamın ayağını kırdılar :) 10 ay sakat kalmıştı ben rahatlamıştım çünkü adam durmadan atıordu ya...
Fener_Man Benim oynadığım takımlarda en fazla 6 aylık sakatlıklar oldu ama adını şimdi hatırlamıyorum başka bi takımdaki adam 15 ay sakatlanmıştı
bigstar 15 ay tam iglesti maca hazırdı ki macın 2dk sinde yine sakatlandı 5 ay daha artık ne diyim adam nerdeyse 2 yılda 3 maca cıktı