iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: CanArya her zaman çıkmıyor.Ama sanırım uzun dönem sakatlanınca rehabilitasyona gönder diye bi seçenek çıkıyor. Hea tamams ben baqmadım ona o zmaan...Cm de 2-3 kere adam sakatlanmıştı öle bende oyuna direk restart atmıştım =)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ Bende Sonradan Çikan Fatİh Yazici Vardi 8 Ay Sakatlandi Daha Uzunun GÖrmedİm 14 ay war da benim başıma gelmedi hiçç ark söledii ama bilmiyorum ne kadar gerçek...amA bence dorudurrr..
strider_talha Cm4'dün bir versiyonunda "lado burduli" 12 ay sakat çıkıyor veya bazen 11 ay sakat çıkıyor.
@KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: Imposibly 14 ay war da benim başıma gelmedi hiçç ark söledii ama bilmiyorum ne kadar gerçek...amA bence dorudurrr.. 14 AY ÇOK YAW REHABİLİTASYON A FALAN GÖNDERSEK DAHA DA UZUYOR AMA DİNLENMİŞ NE DİNÇ OLARAK DÖNÜYOR
@KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: **ultraslan06** bende montolivo ikidebir saktlanıyo ne yapmalıyım rehabilitasyon a gönder
@KUPA_CANAVARI@ Orjinal Mesajı Yazan: **ultraslan06** sçenek çıkmıyo FUTBOLCUNUN ÜZERİNE GEL SAĞ TUŞU TIKLA ORADA YOK MU
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: @KUPA_CANAVARI@ 14 AY ÇOK YAW REHABİLİTASYON A FALAN GÖNDERSEK DAHA DA UZUYOR AMA DİNLENMİŞ NE DİNÇ OLARAK DÖNÜYOR Ya Bİlmiyorum benim başıma bi kere geldi onda da restart attım =)
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: petsi zombie nin dediği olay kadar acımasız değil ama hamit altıntop bende her sene en az 2 kere 2 ay groin strain den sakatlanıyordu.Yani anlayacağınız olayı kronikleşmişti.Bunun önüne geçmek mümkün mü?CM4'te send to rehabilition vardı; CM0304 te bu olay mevcut değil.Görüşleriniz... sakatlanan oyuncuya sağ tuşla tıklayıp get physio report diyip birinden rapor alırsan doktor oyuncuya ameliyatı uygun görüyo veya oyuncu hakkında kaygılanmaya gerek yok filan diyo yani doktor raporu aldıktan sonra send to rehabilitation yapabiliyosun.
DarksidE Fenerbahçe ile oynarken Hamit Altıntop 13 ay sakatlanmıştı onun dışında en fazla Schalke de Klose 7 ay gitmişti.Bu altıntop kardeşlerin sakatlık problemleri acaip zaten kendilerine ii bakmıyolarmı ne??
egebal bende 99/00 DE VALENCİAYA AMOKHACİYİ ALMIŞTIM 2 YIL SAKATLANDI HEM DE KARİYERİNİN EN PARLAK DÖNEMİNDE. 03-04 TE EN FAZLA OKAN KOÇ 3 AY
Rebrov10 yanılmıyosam cm4 ün başında ismail güldüren sakat giriyordu oyuna.ayını tam hatırlayamıyorum ama bayağı fazlaydı.Bende en fazla Irfan Başaran Oldu.Adamı 45 de oyuna aldım 46 da sakatlandı 4 ay
Reck Bende hamit altintop galatasaraya train olmustu son macinda gelmeden onceki 11 ay sakatlanmisti neyse ben bunu iki yil sonra aldim aldıkdan sonra da 4 ay sakatlandi Her iste bir hayir wardir derler ama hayir neresinde goremedim ::P
Orçun İNCE bende luca toni 18 ay sakatlanmıştı sanırım omurilikle ilgiliydi zaten oyunun en cok sakatlanan adamı luca toni ama her mac hat-trik yapıo