LeMonde kazananı belli olan yarış seredilirmi adam harbi ii kullanıyo ah beah montoya da ferrari olcaktı varya.. scumi%99.9 şampiyon %00.1 oda allahın bilceği iş:D
ForzAslan :mad: MCLAREN :mad: lan böyle takımmı olur be.Gerazekalı bir takımın gerizekalı bi arabası.Ya geçen yıl ne büyüttüler bu arabayı öküz herifler.Ben de bekliyorum iyi bari araba seneye süper olacak coulthard inşallah şampiyon olur da gitmes diye :mad: Bırak ya gitsin coulthard.Adamında moraline ettiler.Toyota gitsin o mclarendan iyi.Şuna bakın ya ferrari 80puan oldu mclaren 5puan.5 :D Allahım ya.Tam maymun olduk
ForzAslan Orjinal Mesajı Yazan: LeMonde kazananı belli olan yarış seredilirmi adam harbi ii kullanıyo ah beah montoya da ferrari olcaktı varya.. scumi%99.9 şampiyon %00.1 oda allahın bilceği iş:D %00.1 i ben söyleyeyim.Schumi ölürse başkası şampiyon olur.Gerçi diğer öküz pilotlar geçemeyedebilir :D ona rağmen
genç fenerli Orjinal Mesajı Yazan: Metin Koca :mad: MCLAREN :mad: lan böyle takımmı olur be.Gerazekalı bir takımın gerizekalı bi arabası.Ya geçen yıl ne büyüttüler bu arabayı öküz herifler.Ben de bekliyorum iyi bari araba seneye süper olacak coulthard inşallah şampiyon olur da gitmes diye :mad: Bırak ya gitsin coulthard.Adamında moraline ettiler.Toyota gitsin o mclarendan iyi.Şuna bakın ya ferrari 80puan oldu mclaren 5puan.5 :D Allahım ya.Tam maymun olduk düzgün konuş benim gelecekteki takımımla.....
ForzAslan Orjinal Mesajı Yazan: genç fenerli düzgün konuş benim gelecekteki takımımla..... Benim de şimdiki takımım ama bu onları gerzeklikten kurtarmıyor olay açıkça ortada :)