Şimdi 1. kim olcak dicem ama Schumi olcak o yüzden sizce 2.-3. kim olcak
bnce
2-Barichello
3-Button
4-Montoya
1-Schumi
2-Button
3-Montoya
fln bu arada 8-Raikonen odu ve ilk puanını aldı
Abi McLaren'in arabası balon çıktı o sinir
bence button
bence iyice zevki kaçıyor paso schumi lider diğerleri ikincilik için kapışıyor...
Ewt F1 seyirci kaybedio
Button
Barichello
Barrichello
Montoya
Ralf
Raikonnen
Alonso
...diye gider ama bu yarışları izleyenlerin mazoşist olduğunu düşünmeye başladım 10 yıldır izlerim bu sene sıkıntıdan izleyemiyorum yarışları.
Button yada montoya
Abi brz konuyu deiştiriim sizce Button BMWye gider mi
Orjinal Mesajı Yazan: T-MAC 62 Abi brz konuyu deiştiriim sizce Button BMWye gider mi
Orjinal Mesajı Yazan: T-MAC 62
bende deiştireyim.villneuve'ün(isim doğrudur işşallah) hali nolcak?herif dünya şampiyonu.benimde en sevdiğim eleman.ama gel gör ki...
Valla o bence biraz BAR 'ın yatırm ve hedeflerine bağlı gördüğüm kadarıyla BAR bu sene bayağı ii ama herhalde Button eski takımına dönecektir zaten Montoya da gidiyor
Orjinal Mesajı Yazan: che_55 bende deiştireyim.villneuve'ün(isim doğrudur işşallah) hali nolcak?herif dünya şampiyonu.benimde en sevdiğim eleman.ama gel gör ki...
Orjinal Mesajı Yazan: che_55
Villeneuve benim de en sevdiğim pilot ancak bir daha dönmeyecek gibi görünüyor zaten o gitti F1 e ilgim de iyice azaldı inşallah geri döner ama zor görünüyor!
Ama sene sonunda BARla Hondanın ortaklıı bitio
2.Barichello
3.montoya olcak bence button sonra düşer
jaguar a sempatim var 2 3 sene sonra şampiyonluğa koşacak bir takım olsunlar
Orjinal Mesajı Yazan: T-MAC 62 Abi McLaren'in arabası balon çıktı o sinir
Ya birader hiç sorma.Mum olduk ya.Bir de överlerdi ferrari katili gene geliyor diye.Bumu yaw ferrari katili.Olamaz böyle birşey.Traktörle yarışsa mclaren daha iyi.Ezeli rakibi 50 puana geliyor biz daha 5 puanız.Helal olsun :mad:
Ya Schumacher bıraksa da biz de artık tekrar başlasak şu F1'i izlemeye her yarışa bakıyorum ama sadece startına çünkü bi orası zevkli oluyo! Sonuç ne de olsa belli
yarışlara heyecan gelmesi lazım her seferinde schumi birinci olursa olmaz f1 in tadı
Orjinal Mesajı Yazan: shaq yarışlara heyecan gelmesi lazım her seferinde schumi birinci olursa olmaz f1 in tadı
Orjinal Mesajı Yazan: shaq
İşte o diğer takımların salaklığı.Gidip ferrarinin yol verecek hali yok ya adamlara.Ah shumi ah.Bırak da git artık bıkmadın mı
Schumi bırakmaz bu sene de
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: