Mr.Payne Forma denedim 08 için. Biraz zor oldu template çok zormuş. 1 günde bitirdim ; EDIT: Collar 7 olacak. Bilmeyenler için yaka demek. Arkada kalmasın
Mr.Payne Eyvallah. Beşiktaşı bitirmeyi planlıyorum zaman bulabilirsem. Ancak şu sıralar yoğunum performans ödevleri , ardından 3. yazılılar felan vakit bulmak zor oluyor.
Dj_BlenD Eyvallah. Beşiktaşı bitirmeyi planlıyorum zaman bulabilirsem. Ancak şu sıralar yoğunum performans ödevleri , ardından 3. yazılılar felan vakit bulmak zor oluyor. Aynen bende bir kötü haber var :( maalesef yasin abi beni yamdan çıkar bu ay sonu internet'im kesiliyor . o yuzden sık sık giremiueceğim şimdilik görüşmek üzere... :(
bykaracivi45TR Arkadaşlar yamanın içinde ptt 1. lig olacakmı ? Talep çok kardeşim ana görevleri bitirince onu da yamada görebilirsin ;)
bykaracivi45TR Eyvallah. Beşiktaşı bitirmeyi planlıyorum zaman bulabilirsem. Ancak şu sıralar yoğunum performans ödevleri , ardından 3. yazılılar felan vakit bulmak zor oluyor. Aynen bende bir kötü haber var :( maalesef yasin abi beni yamdan çıkar bu ay sonu internet'im kesiliyor . o yuzden sık sık giremiueceğim şimdilik görüşmek üzere... :( peki...
Dj_BlenD abi bende çıkmak istemiyorum yamdan ama.. maalesef ankara'dan izmir'e taşınıyoruz vede internetimiz kapattırılıyor yoksa ben sizden ayrılır mıyım hı?....
OsmanErdogan bykaracivi45TR Ben Miniface yerine Minikit yazmışım Minikit Grubuna Yazarmısın beni kardeş?
JesperS Yasin'in internetinde bir problem var facebook youtube sitelerinden başka yere giremiyor. Uydunetten kaynaklanan bir sorunmuş çözer çözmez ilgilenicektir.
bykaracivi45TR Yasin'in internetinde bir problem var facebook youtube sitelerinden başka yere giremiyor. Uydunetten kaynaklanan bir sorunmuş çözer çözmez ilgilenicektir. tamam kardeşim düzeldi kendiliğinden..
bykaracivi45TR bykaracivi45TR Ben Miniface yerine Minikit yazmışım Minikit Grubuna Yazarmısın beni kardeş? sen zaten Minikit ekibindesin!
bykaracivi45TR **tamam beyler bütün ekipler başlasın - görev paylaşımı da ekipler kendi aralarında yapabilir**
RebelliousRapper abi bana takım söyle yapaym beni face grubundan sil sadece takım ve miniface bide arkaplan