Mr.Payne Stadyum yapımcısı asla çıkmaz. Yeni oyunlara bile yapılmıyorken nasıl fifa 08 için yapılmasını bekleyebiliriz ki ?
harunarslan bence güzel bi yama olur sabırsızlıkla bekliyorum oyuncuları biraz daha gerçekci yapma ihtimaliniz varsa deneyin bazı yüzler hiç gerçeğinin yanından bile geçmiyor :/
alihangok380138 Arkadaşlar mecbur stadı netten bulup indirmeleri lazım kendilerinin yapmaları imkansız
suat27 :rolleyes: çok güzel olurdu olsaydı ama yok ... :( arkadaşlar güzel bir konu açmışsınız uzaktanda olsa takip etmeye çalışıyorum. statla ilgili olarak söylemek istediğim birşey var. daha önce yapılmış olan fifa 08 14 stat diye setuplu bir yama vardı onu yükleyince ptt 1.lig yaması kalkıyor; ptt 1.ligi yükleyince stat yaması kalkıyordu. soykan0636 arkadaşımızın verdiği linkteki statlar bu bahsettiğim yamadaki statların birebir aynısı tek farkı bunlar tek tek yükleniyor. ben cm08 yardımıyla 5 tanesini yükledim ve diğer yamalarla hiçbir şekilde çakışmıyor gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor. fırsat bulabilirsem diğer statlarıda yükleyeceğim. soykan0636 arkadaşımızada bu linki keşfettiği için teşekkür ederim.
harunarslan :rolleyes: çok güzel olurdu olsaydı ama yok ... :( arkadaşlar güzel bir konu açmışsınız uzaktanda olsa takip etmeye çalışıyorum. statla ilgili olarak söylemek istediğim birşey var. daha önce yapılmış olan fifa 08 14 stat diye setuplu bir yama vardı onu yükleyince ptt 1.lig yaması kalkıyor; ptt 1.ligi yükleyince stat yaması kalkıyordu. soykan0636 arkadaşımızın verdiği linkteki statlar bu bahsettiğim yamadaki statların birebir aynısı tek farkı bunlar tek tek yükleniyor. ben cm08 yardımıyla 5 tanesini yükledim ve diğer yamalarla hiçbir şekilde çakışmıyor gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor. fırsat bulabilirsem diğer statlarıda yükleyeceğim. soykan0636 arkadaşımızada bu linki keşfettiği için teşekkür ederim. bencede ama amsterdam arenyı hafiften düzleyin TT arena olsun :)
bykaracivi45TR Stadyum yapımcısı asla çıkmaz. Yeni oyunlara bile yapılmıyorken nasıl fifa 08 için yapılmasını bekleyebiliriz ki ? alıntı yada convert yapacak olana bile yapımcı statüsü veriyoruz. bence bu zamana kadar çıkması gerekirdi.
soykan0636 soykan kramponlar çok güzel hepsini ekleyelim oyuna ;) stadlara gelince fifa 07'den çevirme yapmayalım en olmadık yerde hata olmasın ha güzelce hatasız çeviririm diyorsan bu iş sende ;) tamamdır yasin kardeş calısmalarım dewam ediyor...
soykan0636 :rolleyes: çok güzel olurdu olsaydı ama yok ... :( arkadaşlar güzel bir konu açmışsınız uzaktanda olsa takip etmeye çalışıyorum. statla ilgili olarak söylemek istediğim birşey var. daha önce yapılmış olan fifa 08 14 stat diye setuplu bir yama vardı onu yükleyince ptt 1.lig yaması kalkıyor; ptt 1.ligi yükleyince stat yaması kalkıyordu. soykan0636 arkadaşımızın verdiği linkteki statlar bu bahsettiğim yamadaki statların birebir aynısı tek farkı bunlar tek tek yükleniyor. ben cm08 yardımıyla 5 tanesini yükledim ve diğer yamalarla hiçbir şekilde çakışmıyor gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor. fırsat bulabilirsem diğer statlarıda yükleyeceğim. soykan0636 arkadaşımızada bu linki keşfettiği için teşekkür ederim. eywallah kardes sende cok sağolasın..
Q7_CR7 Stadı sanırım soykan yapacak.O zaman çalışmalara bir an önce başlayında ara tatilde rahat rahat oynuyalım.
leazoqli karaçivi kardeş yama ile ilgili bir sorum olacak yamada ptt 1.lig olacakmı? Bir de oyuncu ayak bantları ile ilgili bir sorum olacak oyunda ayak bantları çok kalitesiz acaba bunu düzeltebilirmisiniz? acaba bunun gibi kaliteli yapabilirmisiniz.
Mr.Payne karaçivi kardeş yama ile ilgili bir sorum olacak yamada ptt 1.lig olacakmı? Bir de oyuncu ayak bantları ile ilgili bir sorum olacak oyunda ayak bantları çok kalitesiz acaba bunu düzeltebilirmisiniz? acaba bunun gibi kaliteli yapabilirmisiniz. Belki yeni template ile daha kaliteli yapılabilir ama oyunun grafikleri zaten kötü Pes 13 ile kıyaslayamayız
leazoqli karaçivi kardeş yama ile ilgili bir sorum olacak yamada ptt 1.lig olacakmı? Bir de oyuncu ayak bantları ile ilgili bir sorum olacak oyunda ayak bantları çok kalitesiz acaba bunu düzeltebilirmisiniz? acaba bunun gibi kaliteli yapabilirmisiniz. Belki yeni template ile daha kaliteli yapılabilir ama oyunun grafikleri zaten kötü Pes 13 ile kıyaslayamayız pes 6 da bile daha iyi yapmışlar bence karaçivi yapabilir bunu.
leazoqli Ben bişe biliyorumda konuşuyorum :). Karaçivi bu oyunu çözmüş. Oyunun gerçek ayak bantına gelince bence rezalet gibi bişey.
Mr.Payne Forma denedim 08 için. Biraz zor oldu template çok zormuş. 1 günde bitirdim ; EDIT: Collar 7 olacak. Bilmeyenler için yaka demek.