Kardeşim maçlar güzel gidiyor ama Saraçoğlu'nda Kayseri'den 3 yemek kötü olmuş.
Sağol kardeşim, Aynen öyle oldu. :(
Başarılar renktaşım , Porto'ya karşı kolay galibiyet almışsın .
Sağol renktaş :)
Kariyerinde başarılar renktaş. Mabedimizde kayseriden 3 yemek yakışmamış ama telafi edersin.
Teşekkürler renktaş. Yakışmadı ama takım dersini aldı. :)
Kayseri ve Sivas macları hariç gayet güzel gidiyor
Kardeşim maçlar güzel gidiyor ama Saraçoğlu'nda Kayseri'den 3 yemek kötü olmuş.
biliyorsun bazen nazar boncuğu lazım oluyor takımlara :)
İşler yolunda gibi görünüyor ama orta sahada Meireles çok sakatlanıyor ve buna rağmen Salih'i kiralık olarak dönderdin orta sahada nasıl bir düzen kuruyorsun merak ettim :D Kadro dizilişini bi gösterirsen memnun olurum, kariyerin hayırlı olsun. Başarılar diliyorum :D
salih zaten ilk tercih değildi muhtemelen kiralık gitmesi bence çok doğru bir yol oldu
Sağol abi, aynen katılıyorum. :)
Deplasmanda alınan derbi galbiiyeti ve akabininde ŞL'de Porto'yu içerde yenmen Kayseri maçını fazlasıyla unutturmuş. Porto maçının hakkı istatistiklere bakılırsa en azından 2 farklı bir galibiyet gibi gözüküyor. Umarım deplasmanda yediğin bu gol sıkıntı yaratmaz.
Sağol abi, maçın hakkı 2 farktı bende katılıyorum. 2. maçtada fena değildik zorda olsa turu geçen taraf olduk. :)
Maçlar güzel gidiyor kardeşim. Kayseri maçı her ne kadar can sıkıcı olsada arada olur böyle kayıplar :)
Sağol abi, Arada oluyor en aza indirmeye bakıyoruz. :)
Kelvin transferi iyi olmuş, derbilerde aman vermiyorsun rakiplere, porto deplasmanında başarılar :)
Sağol abi, bakalım şimdilik derbilerde yüzümüz gülüyor umarım böyle devam eder. :)
İşler yolunda gibi görünüyor ama orta sahada Meireles çok sakatlanıyor ve buna rağmen Salih'i kiralık olarak dönderdin orta sahada nasıl bir düzen kuruyorsun merak ettim :D Kadro dizilişini bi gösterirsen memnun olurum, kariyerin hayırlı olsun. Başarılar diliyorum :D
Sağol kardeşim, Meireles sık sakatlanıyor ama fazla uzun süreli olmuyor şimdilik. Umarım olmazda :) Orta sahada sezer, topal, topuz, baroni ve meireles şimdilik işimi görüyor zaman zaman çift santrafor ile oynayarak rotasyonu sağlıyorum. Salih iyi bir oyuncu ama yaşı nedeniyle direk oynama ihtimali saydığım isimlerin arasında çok zor. Forma şansı verdiğim bir isimdi ama daha fazla maç oynaması adına böyle bir karar verdim. Taktiğimde genelde şu şekilde;

Maçlar iyi gidiyor Portoyu eleyeceğini düşünüyorum kayseri maçı kötü olmuş o da iş kazası diyelim :)
Sağol kardeşim, Aynen öyle oldu. :)

- Tek kale top oynadık, Karşılığını da aldık. :)

- Paşa'dan İlk maçın acısını çıkarttık. :)

- Zayıf rakibimiz karşısında 3 puanı almasını bildik.

- Bu eşleşme bence fazlasıyla dengeli oldu ve kazanan penaltılarla belirlendi. Bizim penaltılardaki üstün performansımız adımızı bir üst tura yazdırmamızı sağladı. 1.Maçta 2 farkı yakalayamamıştık ama çok iyi oynamıştık diye düşünüyorum. O nedenle bana kalırsa turu hak eden taraf bizdik. :)

Rakibimiz çok yakından tanıdığımız ezeli rakibimiz Galatasaray bu turun tek üzücü yanı sonunda bir Türk takımının kupaya veda edecek olması. Bizim adımıza ilginç bir deneyim olacak diyebilirim. :)