oley oley oley Kuyt kuyt kuyt GS zaferi güzel oldu :)
Evet, Güzel oldu bir tane daha var. :)
Kupada ölüm grubuna düşmüssün ama yine de çıkmıssın gruptan porto maçında başarılar işin kolay değil :)
Teşekkürler abi, Gruptan çıktım evet ama bu sene sistem yeni olduğu için maçlar rövanşlıydı. :)
Maclar guzel. TR kupasi grubuda fena :) Porto ile eslesmen guzel olmus. Her sonuca acik bir tur.
Sağol abi, aynen öyle bakalım hayırlısı. :)
Ligde zorlu bir dönemi iyi atlatmışsın. TS deplasmanından alınan puan ve içerdeki GS galibiyeti taraftarı fazlasıyla memnun etmiştir :) ŞL'de Porto'yu geçersin diye düşünüyorum.
Sağol abi, taraftarla yönetimle aramız gayet iyi şimdilik. :) Bakalım Porto'yu da eleyeceğiz inşallah. :)
Maçlar iyi gidior ŞL'de umarım Porto'yu eleriz :).
Sağol kardeşim, Umarım :)
Porto'yu elersin bence. Sonuçta artık Hulk yok. Fenerbahçe'nin kadrosu bu sene çok iyi.
He bu arada;

Umarım eleriz :) Kadrodan bende memnunum özellikle Sow hem gol atıyor hemde dandik gol atmıyor :D
gerçekten güzel ve zevkli bir kariyer porto yu eleyebileceğin konusunda aslında biraz şüphem var ama önemli olan ilk maç gol yemeden en az 2 fark yapman lazım portoda kapalı bir oyunla eleyebilrisin hadi senden bu sezon en az yarı final bekliyoruz CL de
Sağol abi, Porto konusunda sana katılıyorum evimizde gol yememeliyiz. En azından galibiyet almamız gerektiğini düşünüyorum. Yarı final bilemiyorum ama en azından sizlere bir çeyrek final izletmek istiyorum. :)

- Karabük maçında takım olarak kalitemizi gösterdik. Stoch bizim için maçın yıldızıydı.

- Deplasmanda oynamamıza karşın evimizde oynarcasına bir performans sergiledik.

- İyi oynadık, farklı kazandık.

- Maça gayet hakimdik ama bitirici vuruşu yapamadık.

- Hakemin Trabzon'a 3 puanlık hediyesi. :)

- İlk yarıda üstün oynayan taraf bizdik. Goller bulduk, ikinci yarıda başa baş bir mücadele oldu fakat sonuca ulaşan taraf biz olduk. Bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledik.

- Gruptan çıkmayı garantilemiş iki takımın maçıda olsa sonuçta bir derbiydi ve biz kazandığımız için mutluyuz.

- Okeye beklenen 4. geldi :) Muhteşem eşleşmeler devam ediyor...

- 4.Kalecimiz olan Erten Ersu'yu sezon sonuna kadar kiraya yolladık.

- Salih'i zaman zaman kullansamda daha tecrübeli isimlerle yola devam ettiğimizden daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma yollama kararı aldık.

- Yerli Messi ile sezon sonu bitecek olan sözleşmesini yeniledik. :)

- Forvette zaman zaman duyduğumuz sıkıntıyı Kelvin'i transfer ederek çözmeye çalıştık. Daha tecrübeli isimlerle de görüşmeler yaptık ancak gerek oyun anlayışımız gerekse yüksek maliyetleri sebebiyle gelecek vaadeden bir oyuncuyla anlaşma kararı aldık.