bykaracivi45TR yakından takipçinim çalışmaların çok iyi yama çıkarmayı düşünüyormusun dediğim gibi bugüne kadar yaptığım tüm yüzleri bir Mega-Pack'te toplama düşüncem var onun haricinde "Conclusion Patch v3" talebi çok geliyor ama yama takımı kurmak için boşta profesyonel yamacılar yok. belki aratatile birşeyler yaparz..
bykaracivi45TR O zaman herkes aratatili beklesin Mr.Payne ve Neverback ikiniz de takımda olacaksınız inşallah. Ben de o zamana kadar "Mega Face Pack"imi bitirirm inşallah güzel bir yama olur ;)
bykaracivi45TR - Herkesin uzun zamandır istediği "Burak Yılmaz Face"in 1. sürümü (v1) - Kaliteli PES Texturesi gelirse sürümlerin arkası gelir. BURAK YILMAZ FACE v1 - bykaracivi45TR in O-Edit TR: in FDM 08: in FIFA 08 - Oyun İçi: ... saygılarımla - bykaracivi45TR
bykaracivi45TR HAMİT ALTINTOP FACE 08 v2 (Yeni Saç) HAMİT ALTINTOP FACE 08 v3 (Sakalsız) (Yeni Saç) - Sakalları kendi ellerimle kestim =) ... saygılarımla - bykaracivi45TR
Mr.Payne Yanlız fifa 08 için ise forma yapamam ama zaten yapılmış izin alıp kullanabiliriz. Pek yardımcı olamayacağım dediğim gibi yama felan artık sıkıcı geliyor sadece logo banner gibi şeylerde yardımcı olabilirim.
bykaracivi45TR Tamam CenkE sende miniface yap, Mr.Payne haklısın ama büyük kapsamlı bir yama yaparsak zaten o yama herkesi 1 sene götürür. Hem yamada olan herkesin site lisansı alma şansı var biraz emek verelim herkes bekliyor bu yamayı biliyorsunuz...
bykaracivi45TR arka plan falan yapabilirim photoshop bilgim var azıcık ufaktan :D tamam kardeşim dehşet arkaplanlar bekliyorum senden ;)
JesperS arka plan falan yapabilirim photoshop bilgim var azıcık ufaktan :D tamam kardeşim dehşet arkaplanlar bekliyorum senden ;) Facebookta eklisin bende sanırım ordan görüşürüz.