beko1999 yasin abi bu benim ilk facem nasıl olmuş önerini almak istedim eksiklerimi hatalarımı söyler misin
bykaracivi45TR benzetme iyi fakat textureni biraz daha keskin ayrıntılı yapmalısın... ayrıca biraz tobarla yüzünü, ağız-burun çok kenara kaymış...
bykaracivi45TR UMUT BULUT FACE v1 - bykaracivi45TR gerekirse güncelleme gelecektir... - saygılarımla - bykaracivi45TR
bykaracivi45TR Yasin kardeşim. Senin Facelerini çok beğeniyorum. Ama Umut bulut kötü olmuş :( eyvallah kardeşim eksik olan kısmı söyle ki düzelteyim. Hem bu benim uzuuun zaman sonra yaptığım ilk face'im - elimi alıştırmam lazım ;)
bykaracivi45TR UMUT BULUT FACE v2 FINAL - bykaracivi45TR - PES Texturesi kullanılarak yapılmıştır. - Yapım tamamen bana aittir. saygılarımla - bykaracivi45TR
bykaracivi45TR Muslera link ve umut verirmisin Muslera linki önceki sayfalarda var... Yılbaşına kadar link veremiyorum kardeşim... Yılbaşında "FIFA 08 MEGA FACE PACK" yapcam - o pakette istemediğiniz kadar link olacak ;)
bykaracivi45TR nuride süper olmuş saçları en iyi sen yapıyorsun valla Eyyvallah kardeşim ee textureler PES'ten olunca sonuç da kaliteli oluyor haliyle... Eh biraz da benim face bilgimle güzel bişeyler oluyor Allah'a şükür :)
EfekanP Süpersin Kardeşim Nuri muhteşem olmuş senden istesem Pablo Batalla Gökhan Gönül Giray Kaçar Alper Potuk yapar mısın?
bykaracivi45TR yasin panpa :d nerelerdesin ya :D irtifayı kaybetmeyelim büyüklerimize karşı!.. iyiyim şükür buralardayım siz nerdesiniz..