Bu bir haber değil, flaş haber hiç değil.
Sanırım bir yanlış anlaşılma var.
Gökhan&Sezai kardeşlerimden böyle birşey istemiyorum ben, isteyemem de.Çok meşakatli bir iş olacaktır.regularcat çok fazla düzenleme yapmış kendi veritabanında.Bunu kısa sürede veya final güncellemesindeki veritabanına aktarmaları mümkün değil.
Final güncellemesinde böyle birşey yapılması söz konusu değil.Yanlış bir anlaşılmaya fırsat vermemek adına hemen açıklayayım;
Ben tam tersini söylüyorum.Yani oynanış yamasını hazırlayan kişi regularcat , ben bu adamdan kendi veritabanını scn nano detailed v2.1 e uyarlamasını rica ettim.v2.1 Veritabanını yolladım ona.
Yardımcı olacak ama öğrenmek istediği son birşey var.İşte önceki mesajımda dediğim gibi cms idleri kullanmışlar mı? (did they use cms ids?) diye soruyor.
Ben yapımcı kardeşlerimize bunu sordum, verecekleri cevaba göre olumlu veya olumsuz birşey olacak.Bu idleri kullanmışlarsa işte o zaman flaş haber olur.Adam sağolsun kırmadı ve yapacak istediğimi.Türk ligleri olmadan kariyerin hiç tadı yok ama senin oyananış yamanı da tam etkiyle kullanmak istiyorum dedim.Hakikaten de ligimizin olmadığı oyundan hiç haz alamıyorum.Büyük bir eksiklik.
Eğer o idleri kullanmamışlarsa , o zaman regularcat ayarlamaları tek tek yapmak zorunda kalacak.Bana öyle söyledi.Tek tek oyuncu data tablolarını alıp düzenlemek zorunda kalacak.Uzun zaman alabilir, bilemiyorum.
Oynanışa gelirsek, dediğin saçmalıklar düzeldi.Orijinal oynanışla arasındaki fark siyahla beyaz kadar bariz.O derece yani.Her takım barça gibi oynamaya çalışmıyor artık.
Alabildiğine gerçekçi&oynanabilir bir oyun.