Gökhan, regularcat isimli editörle iletişime geçtim ve bu muazzam yamanızdan bahsettim.
Kendisinin yaptığı bir oynanış modu var.Veritabanı da içeriyor ve büyük düzenlemeler yapmış veritabanında.Hâliyle bu yamaya uyumlu değil.Veritabanı olmadan sadece product.ini yi kullanınca %100 etki yapmıyor.
Öyle harika bir oynanış ki orijinal oyundan tamamen farklı bir hâle geliyor.Fifa 11e de muazzam bir oynanış yapmıştı.Fifa 12 oynanışından da izler vardı hatta.Bu sefer da çok özgün bir çalışma yapmış.Fifa12de orijinal oynanıştaki saçmalıklar ve oynayanları sinir eden her ne varsa hemen hepsini düzeltmiş.Çok bariz bir fark var.
Bunu scn nano detailed v2.1 e uyarlamasını rica ettim.Yani kendi veritabanında her ne değişikikler yapmışsa (takımlara özel taktikler, oyuncu güçleri vb) bunu bizim v2.1 veritabanına da uyarlamasını istedim.
CMS idleri kullanıp kullanmadığınızı soruyor.Eğer kullanmamışsanız ayarlamaları tek tek yapmak zorunda kalacakmış.Yapar mı bilmem ama "cms ids" derken Creation Master 12 programıyla id mi verdiniz demek istedi,orasını anlamadım.
Resmî tranferlerin yapıldığı veritabanı üzerine mi yapmışlar diye sordu, oyunun orijinal veritabanı üzerine yaptığınızı söyledim.
Sezai'ye de özelden bunu anlatmıştım fakat cevap gelmedi.Bu aralar buralarda yok, meşgul sanırım sınavları felan.
Sen de bil istedim.