Tüm yorumlara teşekkürler. Bir süredir güncelleyemedim kariyeri. O yüzden herkesten özür dilerim. İnşallah bundan sonra tekrardan düzene gireceğiz :)
===

17.Hafta : Mallorca

İstediğim sonuçları tam manasıyla alamayınca bir taktik değişikliğe gittim. Tesadüf müdür bilinmez ama ilk maçımda muhteşem bir sonuç aldım. :)

Altyapımızdan yetişen Francisco Javier, La Liga'da gol atan en genç isim oldu :)

18.Hafta : Sporting Gijon

İyi bir sezon geçiren Gijon karşısında iyi bir futbol ortaya koyduk. Birçok pozisyon verdik ama kalecimiz Aranzubia harika bir performans sergiledi. Gijon deplasmanında son 7 dakikaya 1-0 önde girmemize rağmen bu skoru koruyamadık ve 1 puana razı olduk :)
19.Hafta : At.Madrid

Atletico Madrid kendi evinde kalitesini konuşturdu. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Aranzubia'nın harika performansına rağmen sahadan boynu bükük ayrıldık.
Riki 4-5 hafta aramızda olamayacak.

20.Hafta : Real Sociedad

Belki de kazanmamız gereken bir maçtı ancak olmadı,kazanamadık. 2-2'lik skorla 1 puanı aldık.
20 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

---

Copa del Rey 5.Tur 1.Maçı : Almeria

Kupada 5.tur maçında evimizde galibiyet alarak Almeria deplasmanına avantajlı gittik.
Copa del Rey 5.Tur 2.Maçı : Almeria

Yenilmemize rağmen Eneramo'nun 87'de attığı golle deplasman golü kuralından dolayı tur atlayan taraf olduk ve çeyrek finale yükseldik.
Çeyrek Finaldeki rakibimiz Sevilla !
Copa del Rey Çeyrek Final 1.Maçı : Sevilla

Kupa çeyrek finalinde, ilk maçta inanılmaz bir galibiyet aldık. Muhteşem oyunumuzu bu harika galibiyetle süsledik.
Dani Benitez 2 ay sahalardan uzak kalacak...

Copa del Rey Çeyrek Final 2.Maçı : Sevilla

Yenilmemize rapmen Copa del Rey'de Yarı Finaldeyiz ! :)
---
Ara Transfer Döneminde Muhammed Demirci'yi sezon sonuna kadar kiraladık.

Benitez, Inter'in takibindeydi...

Ben de Aston Villa'nın teklifini reddettim :)

Ayrıca Adanaspor'un yeni transferinin ismi ve ülkesi ilgimi çekti :)

---
Uzun bir süreçten sonra başkanımız değişti :)