Namağlup şampiyonluk için tebrikler kardeşim. Oyuncuların iyi performans göstermişler :) Güzel transferler bekliyorum senden ;)
Teşekkürler kardeşim :) Umarım o performanslar La Liga'da da devam eder :)
Mükemmel bir bitiş olmuş. Önceden garantilemiştin ama yine de mükemmel bir futbol ortaya koymuşsun. İnşallah La Liga'da güzel bir sezon geçirirsin Güzel transferler bekliyorum.
Teşekkürler kardeşim :) İnşallah La Liga'da da iyi bir sezon geçiririz :)
Namağlup şampiyon olmuşsun tebrikler kardeşim. Müthişmiş. Güzel transferler yapacağını düşünüyorum. :)
Teşekkürler kardeşim :)
Namağlup şampiyonluk harika olmuş. Transferlerini bekliyorum
Teşekkürler kardeşim :)
Vay! :D Artık 1.lig de görelim bu takımı. :)
Teşekkürler kardeşim. İnşallah La Liga'da kalıcı oluruz :)
===
TRANSFERLER

Alexey Chekmarev

CSKA Moskova'nın altyapısından yetişen genç oyuncuyu kaçırmadım :) Geleceğini çok parlak görüyorum. Umarım istediğim gelişmeyi gösterir ve birkaç yıl içinde defansımızın vazgeçilmez ismi olur.
Michael Eneramo

Sivasspor ile sözleşmesini yenilemeyen Eneramo'yu da ücret ödemeden aldık. Fiziği çok güçlü bir oyuncu. Xisco'nun kiralık sözleşmesinin bitip gitmesiyle elimde Riki ve Lassad kaldı. Eneramo'yu da alarak santrafor bölgesindeki oyuncu sayısını üçe çıkardık.
David Albelda

Artık son zamanlarını oynayan ve Valencia ile sözleşmesini uzatmayan Albelda'yı ücret ödemeden aldık. Yaşı ilerlemiş bir futbolcu olmasına rağmen La Liga tecrübesi üst düzey bir oyuncu. Ayrıca defansif orta saha mevkisinde oyuncumuz yok. La Liga'da o bölgeyi kullanacağız. 2.ligdeyken asıl yeri orta sahanın ortası olan Vazquez ve asıl yeri stoper olan Ze Castro ile o bölgeyi idare ediyorduk. Şimdi Albelda orada olacak. Umarım bize faydası olur.
Leandro Cabrera

Aythami'den boşalan stoper mevkisine Atletico Madrid'den Cabrera'yı ücret ödemeden kiraladık.
Dani Benitez

Guardado'nun gitmesiyle takımda Ofansif Sol Kanat açığı oluştu. Bu açığı 1.2 Milyon TL karşılığında transfer ettiğimiz Dani Benitez ile doldurduk. Umarım takıma faydası olur.
Genel Değerlendirme : Transfer bütçemiz 1.2 Milyon TL idi. Bu paranın hepsini Benitez için kullandık. Diğer mevkiler için serbest oyunculara yöneldik. İlk sene ligde kalıp finansımızı düzeltmeyi planlıyorum. Ama yine de Avrupa için savaş vereceğiz. La Liga, Avrupa'ya çok sayıda takım gönderen bir lig olduğu için şansımızın olabileceğini düşünüyorum.
Ayrıca altyapımızdan yetişen Francisco Javier için Atletic Bilbao çok kez kapımızı çaldı. 4.2 Milyon'a kadar çıktılar ancak ben satmadım ve satmayı düşünmüyorum :)

Ayrıca ben de kulübüm ile yeni sözleşme imzaladım :)

---
HAZIRLIK MAÇLARI

Genel Değerlendirme : Çok çok iyi bir kamp olduğu söylenemez ama rakiplerimiz dişli rakiplerdi ve takımımız uyum sağlama sürecindeydi. Yine de faydalı bir dönem olduğunu düşünüyorum :)
---
La Liga Başlıyor !

1.Hafta : Real Sociedad

La Liga'ya iyi bir başlangıç yapabilirdik. Ancak en güvendiğim oyuncumuz olan Lassad'ın ayağından bir pernaltı kaçırdık ve Cabrera 78'de kırmızı kart gördü. Herşeye rağmen La Liga'ya zorlu bir rakip önünde puan ile başladık :)
2.Hafta : Real Betis

Lassad ! :) Kendini affettirmesini iyi biliyor :D Betis karşısında aldığımız bu muhteşem zaferle La Liga'daki ilk galibiyetimizi almış olduk. Deplasmanda gayet iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Ayrıca yine bir penaltıdan yararlanamadık. 13.dakikada bu sefer Vazquez beyaz noktadan kaleciyi nişanladı. 2 haftada 2 penaltı kaçırmamız beni düşündürdü açıkcası.
3.Hafta : Levante

Birçok kişinin kafasında soru işaretinden ibaret olan Eneramo kendini kanıtladı :) Lassad - Eneramo ikilisi iyi iş çıkardı ve Levante karşısında harika bir zafer kazandık :)
4.Hafta : Espanyol

Espanyol deplasmanı yine iyi oynadığımız bir deplasmandı. Ancak zafere uzanamadık. Aslında oynadığımız futbolla 3 puanı kazanbilirdik. Yine de zorlu bir deplasmandı ve biz puan almasını bildik. Eneramo ise 1 gol 1 asist ile yine ön plana çıktı :)
5.Hafta : Osasuna

Guardado'nun yeni takımı Osasuna karşısında muhteşem bir zafere uzandık :) Aslında ilginç de bir zafer oldu. Çünkü Eneramo 60'ta hafif bir sakatlık geçirdi ve onun yerine Riki'yi oyuna aldım. Riki oyuna girer girmez golünü attı ve bizi öne geçirdi. 80'da da Riki sakatlandı ve onun yerine Gama'yı oyuna aldım. Bu sefer de o, oyuna girdikten 2 dakika sonra golünü attı :) Sonuç olarak 3 puanı alan taraf biz olduk. Aranzubia da kalesinde devleşti :)
Eneramo'nun hafif sakatlığı sorun olmadı ancak Lassad'ın hafif sakatlığının pek hafif olmadığını maç sonunda anladık.

Riki uzun bir süre formasından uzak kalacak.

5.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Hiç fena değil gibi :)