amatdamat MateJa abi ve gokhanka abi yama yapan bir kaç siteye daha bakdım da onlar da sizin 1.5i paylaşmışlar.Sitemizin adını da altına yazmışlar.Sizden izin almayıp da sadece sitenin adını koyup da başka sitelerde paylaşma imkanımız var mı?
a4x1y10 bi sorun daha var ya bu ilk kez başladığım kariyerde yani ilk sezonda şampiyonlar liginde freiburg bergamo vb takımlar var düzeltirsenz süper olr
amatdamat a4x1y10 abi evet var.Bence hata olarak görmek yanlış olur.Nasılsa bir sezon sonra başka takımlar olucak. :)
1905yc1905 bi sorun da şurda Mehmet Batdal karabükten kiralık gelmiş gözüküyor bir dahaki güncellemede düzeltilirse sevinirim :)
Carricudizilla Bende **1.4 teki MOD SEÇİM KISMI yüzünde 1.4 çalışmadı. Ama 1.5 te **çalıştı. Teşekkürler. Eğer **2.Lig ve 3.Lig yamalarıda düşünüyorsanız ve adam lazımsa ben katılmak istiyorum. Konsol bölümünde konum var...**
1905yc1905 1905yc1905 kardeşim o hata yeni güncellemede düzeltildi.LİNK YENİLENDİ.Tekrar İNDİR! Saol söylediğin için kardeşim :)
1905yc1905 Bu arada Galatasaray'da bişey dikkatimi çekti, Emre çolak sağ ayak bunu bir dahaki güncellemede düzeltirseniz gerçekten iyi olur :))
a4x1y10 a4x1y10 abi evet var.Bence hata olarak görmek yanlış olur.Nasılsa bir sezon sonra başka takımlar olucak. :) tamamda ama orta seviye bir takımda bu kupada baya ileri seviyeye gidiyorum adamar sonraki senede aynı başarıyı istio benden bu yüzden söyldm düzelirse ii olur gerçekten
amatdamat Carricudizilla kardeş daha 1. lig yapılmadı.Dur BİSMİLLAH.Yardıma ihtiyaçları olursa adminlerin söylerler zaten.Ben de yardım etmek istiyorum da bakalım.Yamalardan baya anlarım ben de :).a4x1y10 abi Oyuna alışırsan bir daha ki sene de başarı geliyor zaten.Şuan en zor seviyede oynuyorum ama farketmiyor.Kardeşim bilgisayara geçmeme izin verirse fark atıyoruz.İzin vermediğinde de az da olsa oyunu unutuyorum.Tekrar geçtiğimde biraz zorlansam da ZEVKLİ EĞLENCELİ bir oyun.MUAZZAM YAMA.
IC7 Arkadaşlar ben kariyere bugün başlayacağım.Fenerbahçe'liyim ve Fenerbahçe'yi alacağım kariyer modda.Moussa Sow'un transferi gerçekleşti fakat ben kariyere başladığımda para verip almak zorundamıyım Sow'u ? Kariyere başlarken kadrolar sıfırlanıyor çünkü.
amatdamat IC7 kardeş kariyer moduna ilk başlıcnızda yaptığınız kadro düzenlemelerinin etkin olması için menajerlik yapacağınız takımı seçtikten sonra ''devre uzunluğu, para birimi'' falan yazıyor ya onun altında ''kullanılan kadro'' var o kadroyu ''current customised'' yapın.Bu kadar.
1905yc1905 1905yc1905 değişik bir hata.Dikkatin muazzam MAŞALLAH! Ben çok küçük detaylara bile dikkat ediyorum huyum bu :) ama sizin hatanız değil ben fifayı ilk aldığımda fifa sağ ayak yapmıştı Emre'yi :)
vrapciste Fifaconfige girmekmisterken su hatayi veriyor: fifaconfig.exe - .NET Framework Initialaiztion error Unable to find a verson of the runtime to run this application. Cozumunu bekliyoruum...
amatdamat vrapciste kardeş net framework 4.0ı tekrar yükle.Oyun çalışır.1905yc1905 kardeş bu yamayı ben yapmadım :)
defter güncellemeyle daha da süper olmuş elinize sağlık. lakin merak ettigim bir şey var. dili türkçe yapınca real madrid in forma reklamı gidiyor. :) bunu bilerek mi yaptınız? çünkü bu güncellemede de düzelmedi. sorun olsa düzelirdi diye düşündüm. sadece merak ettim yani yoksa sorun olduğundan değil :)kolay gelsin :)