samow123 mrb.çok güzel bi yama yapmışsınız çok tşk ederim yalnız benim 1.4 de bi beşiktaş kariyerim var.şimdi ise 1.5 çıktı.ve daha sonrada yeni versiyonların çıkacağını söylüyosunuz.bu yüzden hiç kariyerde ilerleyemiyorum.bi önceki kayıt dosyaları olmuyomuş galiba öyle söylemiştiniz.buna bi çare bulabilirseniz çok sevinicem şimdiden tşkler :) kardeşim k.b. ama galiba öle bi çare yok :D
anro Oyuncu yüzlerinden fernandes stoch vb.. gibi futbolcular gercekten sahada top surusunden tipinden herseyine kadar mukkemmel yapılmış fenerbahçede semih serdar ziegler gibi vb... futbolcular ıle ufak çaplı düzeltme yapılsa dahada güzel olacağına eminim ve birde diğer güncellemede türkçe yamanın daha geniş çaplı olması oyuna daha çok renk katar ve oyuncu güçleri olarak bienvenuyu çok düşürmeleri 69 66 düşürmeniz çok aşırı olmuş BENCE ve bi diğeride şu 4 büyük takımın stadları yapılsa harika olur oyunun tadından oynanır ama bu yamayı yukleyip oyunu actım göze çarpan 2 değişiklik gördüm stoch ve fernandes maalesef başka göze çarpan bir olay göremedim diğer çalışmalarınız 1.5 güncellemesi hariç diğerleri gibi güzel olmasını dilerim İYİ ÇALIŞMALAR... :)
sonerbabacan arkadaşlar dün son güncellemeyi yükledim sonra menajer modunda gs ile bşladım şampiyon olduktan sonrada aynı takımla devam ediyorum seçeneğiyle devam etmek istedim ama oyundan attı tekrar açtım oyunu ama yine aynı yerde attı oyundan yardım lütfen
sonerbabacan bide bizim ligdeki oyuncuların diger ligdeki oyunculardan ne farkı var lütfen tüm oyuncularımızın kalitesini yükseltelim ya bide bank asya ve daha alt liglerde gelecek mi ileri ki günlerde :)
sonerbabacan mateja ağa kariyer modundan önce oyuncular üzerinde ufak tefek oynamalar yapıyodum ovearall falan yükseltme gibi ancak yamayı yükledikten sonra yine oynama yaptım ama şimdi yene kariyere başladığımda tüm ayarlarınız sıfırlandı diyo bunada bi çare lütfen
samow123 arkadaşlar dün son güncellemeyi yükledim sonra menajer modunda gs ile bşladım şampiyon olduktan sonrada aynı takımla devam ediyorum seçeneğiyle devam etmek istedim ama oyundan attı tekrar açtım oyunu ama yine aynı yerde attı oyundan yardım lütfen tekrar indir bu yamayı bı yama şimdiki yeni güncelleme
samet312 ellerinize saglik yama gitdikce daha da guzelesiyor. ufak bir hata gordum 1.4 de burak kaplan yoktu, 1.5 de var ama yasi 30 2 January 1990 olmasi lazim. ara tranfer sonunda gelecek guncellemede bu hatayi duzeltirseniz sevinirim
krlwarkrl Sizden istek olarak bir sey isteyecegim öbür güncellemede Eskişehirspor un kadrosuna Nuri Fatih Aydın ekleyebilirmisiniz ?
konrad MateJa abi cok tskler, böyle devam edin!!! Yeni yama cikinca ayni hata gelirse yine o dosyayimi kullancam?
a4x1y10 ya adminler bi sorunum var ben bazı oyuncuların güçlerini yetersiz buldum ve arttrdm fakat arttrmada ilk seferde bişi olmuoda ilerde bi daha arttrdığımda kadroyu yinele ve iptal seçenekleri olan bi şey gelio ve kadrolar tekrar otamatik olarak eski haline gelio bunu nasıl önleyicez
amatdamat sonerbabacan kardeş ve a4x1y10 abi kariyer moduna ilk başlıcnızda yaptığınız kadro düzenlemelerinin etkin olması için menajerlik yapacağınız takımı seçtikten sonra ''devre uzunluğu, para birimi'' falan yazıyor ya onun altında ''kullanılan kadro'' var o kadroyu ''current customised'' yapın.Bu kadar.
amatdamat samet312 abi o hatayı bir kaç üye daha söyledi.Adminler bir sonraki güncellemede bu tip şeyleri düzelticekler.sonerbabacan kardeşim inş gelicek güncellemelerde bank asya birinci lig yaması da olucak.Şubata yetişecek gibi(önceki günlerde adminler bunun hakkında şubatta geliyor demişti).ÇOK KALİTELİ BİR YAMA.Ancak HATALARI SÖYLERKEN ÖNCEDEN ÇÖZÜMÜ VERİLMİŞMİ VERİLMEMİŞ Mİ DİKKAT EDELİM!Öyle soralım.
a4x1y10 sonerbabacan kardeş ve a4x1y10 abi kariyer moduna ilk başlıcnızda yaptığınız kadro düzenlemelerinin etkin olması için menajerlik yapacağınız takımı seçtikten sonra ''devre uzunluğu, para birimi'' falan yazıyor ya onun altında ''kullanılan kadro'' var o kadroyu ''current customised'' yapın.Bu kadar. kardeşim onu biliyorum benm dediğim daha sonra tekrar düzenlemeye geliyorum orda sıfırlıyor kadroyu
amatdamat oyuna ilk giriş yaptın ya dili falan seçtin önceki yaptığın düzenleme1erde gene düzenlemeler yapmak istiyorsun öle mi?Öyleyse ''BAŞLAMA VURUŞU'' falan yazıyor ya oradan ''FİFA 12'M'' E GEL tıkla ona.''fifa 12 profil'' var ona tıkla ''kaydet/yükle/sil'' var ona tıkla.''yükle'' de.''KADRO'' DE ARDINDAN.Oradaki kadrolardan istediğini seç.Ardından da gene düzenlemelerini önceki kadronun üstüne yapmış olursun işte abicim
grkm123 mateja kardeşim bjk de tanju kayhan RB olarak gözüküyor.. Baş mevki sol bek yeni güncellemede onu da düzeltirmisiniz rica etsek LB olarak?
amatdamat a4x1y10 abi önemli değil!grkm123 kardeş bir daha ki güncellemede düzeltilecektir bu hata da.TEŞEKKÜRLER!!!