Yorumlar için teşekkürler :)

Yönetime çok teşekkür ederim . 7M'lik bi ek bütçe sağladılar .

SPORTOTO SÜPER LİG 14.HAFTA

İlk yarı çok iyiydik skor yaptık ama ikinci yarı çok kötü bir oyun vardı sonucu bize çok ağır olucaktı ama yediğimiz 2.golden sonra toparlandık ve galibiyeti koruduk .
SPORTOTO SÜPER LİG 15.HAFTA

Çok cılız bir maçtı Semih ve Alex'in süper frikik gollerine karşılık Gökhan Emreceksin'in frikik golü vardı başka da pozisyon olmadı zaten .
SPORTOTO SÜPER LİG 16.HAFTA

İyi oynamadık ama penaltı kaçırdık 89.dakikada ise kornerlerdeki başarımız bize galibiyeti getirdi.
SPORTOTO SÜPER LİG 17.HAFTA

Alex bu haftada penaltı kaçırdı ama dönen topu gol yaptı . Devreyi lider kapattık mutluyuz.
SPORTOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 5.HAFTA

Maça çok iyi başladık çok iyi de oynadık ama yediğimiz şanssız bir golü çıkaramadık.
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 6.HAFTA

İlk maçtaki farklı yenilgi tamamen benim hücümsal anlayışımdı bu sefer aynı hataya düşmedim . Oyuncularımda çok iyi oynadı galibiyeti hak ettiler ama beraberlikte gruptan çıkmamıza yarıyordu ve gruptan 2.olarak çıktık.
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU PUAN DURUMU

Hakettiğimiz bir tabloydu ama benim hatam yüzümden averajın - olması beni çok üzüyor. Ama bu hatamı oyuncularımla beraber düzelticeğim.
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.TUR EŞLEŞMELERİ

Çok zor bir kura ama İnter maçındaki gibi oynarsak turu geçebiliriz.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 1.HAFTA

Bugün Yobo'nun günüydü . Çok iyi oynadı ve 5-1 gibi net bir skorla sahadan ayrıldık.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2.HAFTA

İyi oynadık fakat isabetli şut yüzdemiz çok çok düşük ama rakibinde pozisyonu 0 . Böyle bir skoru haketmedik .