Evet arkadaşlar dediğiniz gibi az kalsın hükmen kaybediyorduk :) Yorumlar için teşekkür ederim . :)

SPORTOTO SÜPER LİG 5.HAFTA

Çok büyük eksiklerle maça çıktık evet gerçekten iyi oynamadık ama penaltıyı gerçekten anlamadım alakasız bir penaltı anlamıyorum yani . Ama bu bi mazaret olamaz gelecek haftalarda bu puan kaybını telafi edeceğiz.
SPORTOTO SÜPER LİG 6.HAFTA

Gol geç gelsede geldi . Mutluyuz . İyi oynayamadık iki bekimizinde sakat olması bizi gerçekten etkiledi . Semih'te lakabının gerçekten doğru olduğu gösterdi . ''79 Semih '' ve '' Nöbetçi Golcü'' ne derseniz diyin .
SPORTOTO SÜPER LİG 7.HAFTA

İyi oynamadığımız bir maçı kaybetmek doğal ama kendi kalemize atmamız beni iyice üzdü en azından kötü oynadığımız maçta 1 puan alabilirdik . Üzgünüz .

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 1.HAFTA

İyi oynadık ve kazandık . Biraz erken konuşsakta gruptan en kötü UEFA'ya gideceğimiz artık %70 maçlar kağıt üzerinde kazanılmasa da takımımın Spartak Moskova maçlarında galip geleceğini düşünüyorum bu da bize 9 puan elde ettirir .
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 2.HAFTA

Çok kötü bir oyun ve ağır bir yenilgi . Tamamen benim hatam olarak kabul ediyorum bu yenilgiyi . Snejder'de çok iyi oynadık gerçekten tebrik etmemiz lazım .
Gelecek mesajda ;
- Dev Derbi (FB - GS)
- Ligdeki puan durumu